2024.03.29, Péntek
A Bódeni-tó partján épít lakásokat a Grabarics
Fotók: Grabarics Kft.

A Bódeni-tó partján épít lakásokat a Grabarics

magyarepitok.hu

2018.12.08. 10:17 - Hegedűs Gergely

A németországi kisvárosban 3,5 millió eurós projektet kivitelez a magyar vállalat.

Hirdetés

A Facebook-oldalán számolt be egy németországi munkájáról a Grabarics Kft. A magyar tulajdonban lévő generálkivitelező a Bódeni-tó partján fekvő Stockachban fejleszt bérlakásokat.


Jelentős bővítést viszenk véghez

A 2017 januárjában elkezdett munka során egy 1965-ben készült épület átépítése és bővítése zajlik. A mintegy 3,5 millió eurós (mintegy 1,13 millárd forintos) projekt során a meglévő 12 lakást szerkezetkész állapotig vissza kell bontani, modernizálni kell. Emellett épül egy új emelet négy, luxus kialakítású penthouse-apartmannal.

Az épület további, horizontális bővítésével összesen 9 kétszobás és 10 háromszobás lakás jön létre, 60-90 négyzetméteres alapterülettel. A meglévő 835 négyzetméter további 570-nel bővül, miközben a tájból alig foglal több helyet majd az új egység.


A német piacon is megvetette a lábát a Grabarics

A 25 éves múlttal bíró társaság beszámolójából kiderül,

a régi és az új részek elvárt esztétikai összhangja, műszaki egysége mellett további kihívás, hogy a teljes folyamat során 4 ingatlanban bent maradnak a lakók az átalakítás alatt.

A Grabarics Kft. mintegy 200 fős állandó létszámmal bír, 1993-as alapítása óta több mint 200 épület generálkivitelezője volt. A budapesti székhelyű társaság legnagyobb bázisa a korszerű dunaújvárosi központ, ahol egy közel 2000 négyzetméteres acélszerkezet-gyártó csarnokunk is működik. 2017 márciusa óta Hevesben is működtetnek egy vasbeton-előregyártó üzemet.

A külföldi szerepvállalás során a cég Németország egyes tartományai mellett az osztrák építőipari piacon is megjelenik.

Grabarics Kft.Iparági híreklakásépítésúj építésű ingatlanok

Hírlevél

Hirdetés