2024.04.20, Szombat
Szakiskola felújítási programot támogat a Mapei
Illusztráció

Szakiskola felújítási programot támogat a Mapei

magyarepitok.hu

2019.04.04. 10:40 - Almási Krisztina

A kezdeményezés célja a szakember-utánpótlás biztosítása, illetve a diákok megismertetése a jövőbeni szakmájuk alapanyagaival és eljárásaival.

Hirdetés

Négy építőipari vállalkozás ír ki pályázatot, melyben szakiskolák nevezhetnek mosdófelújításra – jelentették be a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon. A felújításhoz szükséges segédanyagokat, lapokat, szanitereket a programban résztvevő vállalkozások – a Mapei Kft., a Kerámia-Hungária Team Kft., a Ravak Hungary Kft., valamint a Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. – biztosítják.

A projekt különlegessége, hogy a felújítási munkákat az iskolák diákjai végzik majd el szakmai gyakorlat keretében.

A program célja a szakemberek utánpótlásának biztosítása, valamint az, hogy a diákok valós körülmények között ismerkedjenek meg a jövőbeli munkájukhoz szükséges termékekkel és eljárásokkal.

Markovics Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője elmondta, hogy rendszeresen látogatják a szakiskolákat, hogy a leendő szakembereket megismertessék az építőipar szépségeivel. Hozzátette azt is: „a látogatások során láttuk, hogy számos iskolában szükség lenne mosdófelújításra, de nincs rá lehetőség – ekkor döntöttünk a program elindítása mellett”.

Az érintett szakiskolákat levélben tájékoztatják a pályázat feltételeiről. Pályázni a mapei.com/hu/hu/szakiskola-mosdofelujitas oldalon lehet.

A program májusban indul, a pályázat benyújtási határideje június 14.

 

Mapei Kft.Iparági híreképítőipari cégekiskolafelújításKerámia-Hungária Team Kft.Ravak Hungary Kft.Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt.építőanyagok

Hírlevél

Hirdetés