2024.04.19, Péntek
A KÉSZ alapítója nyerte a különdíjat az Év Üzletembere gálán
Fotók: KÉSZ Zrt.

A KÉSZ alapítója nyerte a különdíjat az Év Üzletembere gálán

magyarepitok.hu

2019.11.08. 08:05 - Hegedűs Gergely

A zsűri a családi vállalkozások szellemiségének megőrzését emelte ki; Varga Mihály az értékrend, az élmények és érdekek közösségét hangsúlyozta.

Hirdetés

Csütörtök este Budapesten kiosztották az „EY Az Év Üzletembere" díjait. A gálán az építőipar is begyűjtött egy elismerést: Varga Mihály, a KÉSZ Csoport alapító-tulajdonosa elnyerte a vállalkozói szellemiségért járó különdíjat.

Varga Mihály - KÉSZ Zrt.


Varga Mihály méltatása során kiemelték, hogy a KÉSZ a mai napig a családi vállalkozások szellemiségét hirdeti, miközben képes volt iparágában kiemelkedővé válni.

„Az évek során megvalósított, különleges tudást igénylő, komplex feladatok a szakértelem és a kiváló csapatmunka mellett az alapító kimagasló vezetői erényeinek köszönhetők”

– állt a zsűri indoklásában. A KÉSZ tulajdonosa köszönőbeszédében hangsúlyozta, hogy szerinte a cégcsoport működésének stabil alapját a 3É képezi: közös értékrend, közös élmények és közös érdekek.


Meghatározó űripari cég vezetője lett a nyertes

A fődíjat Horváth Gyula, a C3S Elektronikai Fejlesztő Kft. alapítója és ügyvezetője kapta a gálán, így Monacóban ő képviselheti Magyarországot a World Entrepreneur of the Year globális döntőjében. A fődíjas szakember a nemzetközi űripar meghatározó szereplőjévé váló C3S alapítója. A vezető az első hazai műhold, a Masat-1 fejlesztésénél szerzett egyedülálló szakmai tapasztalatok birtokában indította el vállalkozását. Mára a társaság mérnöki szolgáltatásai lefedik a küldetéstervezést és a műholdak kivitelezését is.

A díj másik két nyertese Sebő Gyula, a K9-Sport Kft. vezetője és Simon Tamás, a Qualysoft alapítója lett. A további különdíjak nyertesei: Dr. Mihalik Zsuzsa (All You Can Move), Ludwig Klára (JÓKenyér), Kishonti László (AImotive) valamint Jójárt Rita és Márkus Zsolt (Veresi Paradicsom).

"A Magyarországon már közel másfél évtizede működő program olyan hazai üzletembereket mutat be, akik sikereikkel előremutató gazdasági és társadalmi változásokat érnek el" - áll az eseményről beszámoló közleményben. A díj elsődleges célja, hogy felismerje a tehetségeket, népszerűsítse azokat a vállalkozásokat, amelyek sikeres cégtörténetet tudhatnak magukénak.

Iparági hírekKÉSZ Csoportnívódíjak

Hírlevél

Hirdetés