2024.03.28, Csütörtök
Mérföldkőhöz érkezett a BudaPart projekt
Fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Mérföldkőhöz érkezett a BudaPart projekt

magyarepitok.hu

2019.11.27. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

A BudaPart óriásberuházásban 3000 lakás és 13 irodaház épül ki, összesen 30 ezer ember számára.

Hirdetés

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. és az OTP Bank finanszírozási megállapodást kötött a BudaPart Otthonok „E” elnevezésű lakóépületére vonatkozóan. Ahogy azt korábban már megírtuk, a Property Market fejlesztésében Dél-Budán megvalósuló óriásberuházás első ütemét a Market Építő Zrt. kivitelezi. A beruházásban 3000 lakás és 13 irodaház épül ki, összesen 30 ezer ember számára.

A beruházás ötödik lakóházának kivitelezése már megkezdődött, a második fázisban megvalósuló épület átadása 2021-ben várható.

A 182 lakásos és 8 emelet magas lakóépület értékesítése már elindult, ami a tervezett átadás előtt két évvel meghaladta a 40%-ot. A városnegyed központi parkja mellett megvalósuló BudaPart Otthonok „E” épületének lakásai decemberig még akár a kedvezményes, 5%-os lakásáfával is elérhetőek, ezért a fejlesztők tovább emelkedő értékesítést prognosztizálnak az év utolsó hónapjaiban.

A projekt idén elérkezett az egyik legjelentősebb mérföldkövéhez: ősszel megkezdődött a városnegyed első két lakóházának átadása, és 2020 első negyedévében még két lakó-és egy irodaház is megnyitja kapuit.

Iparági hírekMarket Építő Zrt.BudaPartBudapestlakóépület

Hírlevél

Hirdetés