2024.05.04, Szombat

Hirdetés

Költség- és időhatékony zsaluvásárlás a Doka áruházában
Fotók: Doka Kft.

Költség- és időhatékony zsaluvásárlás a Doka áruházában

magyarepitok.hu

2020.03.31. 15:54 - Gyöngyösi Klaudia

Az elmúlt időszakban az építőipar területére is megállíthatatlanul szivárognak be a digitális megoldások. Egész egyszerűen azért, mert növelik a biztonságot, felgyorsítják és leegyszerűsítik a munkafolyamatokat, így a költségeket is optimalizálják. A Doka teret ad ezeknek a digitális megoldásoknak, saját fejlesztésű alkalmazásokkal, mint a Concremote vagy a kiterjesztett és virtuális valóság (AR-VR) applikáció is. Ennek részeként a zsaluvásárlás felgyorsítására a vállalat megnyitotta online áruházát, melyről Nagy Attila a Magyar Doka Kft. ügyvezetője mesél részletesen.

Hirdetés

A Doka Európa-szerte számos országban képviselteti magát a piacon, Magyarországon is rendelkezik két lerakattal Budapesten és Miskolcon. Miért döntöttél úgy, hogy érdemes elindítani egy online boltot ebben a kis országban?

A Doka Online Shop nem magyar kezdeményezés. Ahogy a világon mindenhol, úgy hazánkban is egyre nagyobb teret nyernek a digitális megoldások. Mivel a Doka műszaki területen is az innovációkban hisz, így nem volt kérdés, hogy mi is elérhetővé tesszük ezt a költség- és időhatékony zsaluvásárlási lehetőséget ügyfeleink számára. Hatalmas logisztikai felelősséget vállaltunk, mégis úgy érezzük, jó döntést hoztunk.

A képre kattitva galéria nyílik!

Ismerve a meglévő ügyfeleket, mit gondolsz, mennyire igényelnek a vásárlók egy ilyen digitális felületet a zsalu beszerzésére egy ilyen kis országban?

Az igények teljesen egyediek, vannak konvenciókhoz erősen ragaszkodó ügyfeleink, őket továbbra is a megszokott módon szolgáljuk ki. De az építőipar új generációja nálunk is követi a trendeket, keresik a lehetőségeket arra, hogyan tudnak időt és/vagy pénzt spórolni, miképpen tudnak hatékonyabbá válni, vagy éppen minőségibb eredményeket elérni.

Nekik biztosítunk ezzel a webáruházzal egy rugalmas zsaluvásárlási élményt. Még van hova fejlődnünk, de elindultunk, és a tapasztalatokat felhasználva a hétről hétre felmerülő új ötleteket próbáljuk lefordítani a webfejlesztés nyelvére. Ezért is olyan fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések.

Szeretnétek a régivágásúbb ügyfeleket is az online boltba csábítani? Milyen előnyökkel jár az Online Vásárlás az ügyfelek számára?

Természetesen minden regisztrált felhasználónk számára nyitva áll a lehetőség a webáruházon keresztül történő megrendelés leadására. Az árak megtekintése és a megrendelés leadása regisztrációhoz kötött. Webáruházunk vásárlóinak pedig, minden vásárlás során 2 % online kedvezményt biztosítunk a végösszegből.

A kedves olvasóknak pedig szeretnék kedveskedni egy további 2 %-os kedvezmény kuponnal „ME20DK2jk”, amelyet 2020. június 30-ig regisztrációt követően egyszer felhasználhatnak, ezáltal összesen egy 4 %-os kedvezményt érvényesítve. 

Vannak egyéb, például technikai előnyei is az online leadott megrendelésnek?

Természetesen azok fogják ezt igazán aktívan használni, akik nyitottak a digitális megoldásokra és tudják nagyjából, hogy mire van szükségük. Nem minden termékünk érhető el ebben az online térben, ám ezt is igazítani tudjuk a későbbiekben a felmerülő igényekhez. A rendszer okos kialakításának köszönhetően egy termék kiválasztásakor felajánlja a hozzá tartozó komponenseket, hogy ezzel is gyorsítsa a vásárlási folyamatot, illetve növelje a felhasználói élményt.

A felhasználói fiókhoz egyedileg beállíthatók értesítések, amelyek arra szolgálnak, hogy figyelmeztessék a vásárlót, ha a megrendelés új státuszba lépett. Csupán egy internetképes eszközre van szükség és bármikor, bárhol megtekinthetők a vásárlási előzmények, korábbi számlák és a folyamatban lévő megrendelés aktuális állapota is.

Mekkora volt a kezdeti érdeklődés? Elérte a számításokat?

Felül is múlta. Elégedettek vagyunk a regisztrációk és az eddigi megrendelések számával. Nem sportcipőket árulunk, amire mindenkinek szüksége van, így a mi számaink a maguk nemében értékelendők. Tényleg sok a tradícionális kiszolgáláshoz szokott megrendelőnk, akiknek megvannak a már-már baráti kapcsolatai cégünknél, de szerencsére ezen ügyfeleink is nyitottak az új értékesítési csatornánk használatára.

Mindemellett törekszünk a folyamatos innovációkra, valamint az online tér nyújtotta promóciós lehetőségek kiaknázására. Ezen törekvéseinkkel pedig a regisztrációk és megrendelések számának növekedésére számítunk.

Webáruházunk további előnyei:

  • elérhető a nap 24 órájában, a hét mindennapján,
  • mindig kedvező árak és időszakos kedvezmények,
  • naprakész információk a rendelés részleteiről,
  • egyszerűen létrehozható felhasználói fiókok és jogosultsági beállítások,
  • korábbi vásárlások és kapcsolódó számlák nyilvántartása és egyszerű kezelése.

+2 %-os kedvezmény kupon:

ME20DK2jk (amely további 2% kedvezményt biztosít a vásárlás végösszegéből, amelyet az ügyfél egyszer használhat fel 2020. június 30-ig).

Galéria

Iparági hírekMagyar Doka Kft.webshopinnovációzsaluzat

Hírlevél

Hirdetés