2024.03.29, Péntek
Ingyenesen biztosít szájmaszkot építőipari szakembereknek a Mapei
Illusztrációk / Bernát Benjámin - magyarepitok.hu

Ingyenesen biztosít szájmaszkot építőipari szakembereknek a Mapei

magyarepitok.hu

2020.04.22. 08:53 - Gyöngyösi Klaudia

A vállalat telephelyein kötelező a maszk és a kesztyű használata, melyet mind a kollégáik, mind pedig a vásárlóik és vendégeik számára biztosítanak.

Hirdetés

A szakemberek 60%-a nem visel szájmaszkot, a Mapei Kft. március végén végzett online felmérése szerint, ezért a vállalat 7500 darab FFP2-szintű szájmaszkot biztosít a szakemberek számára - derül ki a vállalat közleményéből. A Mapei Csoport célja, hogy segítse a védekezést és felhívja a figyelmet a maszkviselés fontosságára.

Ötezer darab maszk olyan építkezéseken kerül kiosztásra, ahol a Mapei Kft. munkatásai megfordulnak. Ha azt látják, hogy valaki nem hord maszkot, akkor annak biztosítanak. További 2500 darab maszkot a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége tagjainak adományoz a vállalat.

 

Szigorú biztonsági intézkedéseket vezetett be a cég

„Tapasztalataink szerint sok szakember még mindig nem veszi komolyan a járványhelyzetet és semmilyen módon nem védekezik. Ezért igyekszünk jó példát mutatni és felhívni a figyelmet a védekezés fontosságára” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A vállalat hazai üzemében a gyártás, valamint a vevőkiszolgálás szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik. A telephelyeinken kötelező a maszk és a kesztyű használata, melyet mind a kollégáink, mind pedig a vásárlók és vendégek számára biztosítanak.

Iparági hírekMapei Kft.koronavírusegészségügyi fejlesztés

Hírlevél

Hirdetés