2024.04.19, Péntek
Lehel Zoltán lett a Magyar Közút Nógrád megyei igazgatója
Lehel Zoltán

Lehel Zoltán lett a Magyar Közút Nógrád megyei igazgatója

magyarepitok.hu

2020.04.14. 13:46 - Almási Krisztina

Az új igazgató április elsejétől tölti be tisztségét.

Hirdetés

Lehel Zoltán 2020. április elsejétől tölti be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Nógrád Megyei Igazgatóságának igazgatói tisztségét. A vezető 2011-től mostanáig a Duna Aszfalt Kft.-nél tevékenykedett, mint innovációs főmérnök és szóvivő. Korábban, közel 17 éven keresztül a közigazgatásban dolgozott, többek közt EU igazgatóként, osztályvezetőként, valamint üzemeltetési és fenntartási mérnökkét.

Lehel Zoltán a Nógrád Megyei Igazgatóság élén Ürmössy Ákost váltja, a stafétabot átvételéről a vezető így nyilatkozik:

„Elődöm egy nagyon felkészült és jó társaságot hagyott rám, nagy kihívás lesz folytatni a munkáját.”

Lehel Zoltán első feladatként a kátyúzási munkák minél gyorsabb és szakszerű elvégzését jelölte meg. Április 20-án indul a Magyar Falu Program saját kivitelezésű része. A megyét érintő öt útszakasz kivitelezés előtti bejárása megtörtént, a kijelölések és az előkészítő munkák pedig elkezdődtek.

A közeljövőben várható a 2005-ben elkészült, 21-es főút négynyomúsítási szakaszainak burkolatfelújítására kiírt kivitelezési közbeszerzés megindítása.

„Bízom benne, hogy a jövőben sok hasonló szép feladat fog megtalálni engem. Magánszemélyként és vezetőként is szívügyemnek tekintem a térség úthálózatának építését és fejlesztését” – teszi hozzá az igazgató.

Iparági hírekMagyar Közút Nonprofit Zrt.Duna Aszfalt Zrt.Lehel ZoltánNógrád megye

Hírlevél

Hirdetés