2024.04.20, Szombat
Tovább bővítette termékei és szolgáltatásai körét a MEVA Zsalurendszerek
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Tovább bővítette termékei és szolgáltatásai körét a MEVA Zsalurendszerek

magyarepitok.hu

2020.07.27. 09:47 - Almási Krisztina

A vállalat felvette portfoliójába a homlokzati állványzatok és a szerkezetépítés terén egyre fontosabbá váló lépcsőtornyok és vasszereléshez szükséges állványzatok értékesítését is.

Hirdetés

A MEVA Zsalurendszerek Zrt.-nél az elmúlt évek dinamikus fejlődésének alapja a termékválaszték folyamatos bővítése és korszerűsítése volt. A vállalat az építőipar pillanatnyi megtorpanása ellenére sem kívánja ezt a folyamatot megállítani.

Ennek jegyében a zsaluzatok eddig is nagyon széles választéka mellé felvette portfoliójába a homlokzati állványzatok és a szerkezetépítés terén egyre fontosabbá váló lépcsőtornyok és vasszereléshez szükséges állványzatok értékesítését is.

A közelmúltban jelent meg a vállalat 2020-as nyári akciós kiadványa is, melyben jól szemléltetik egy-egy termék összetételét és felhasználhatóságát is.

 


A MEVA új termékei a kisebb vállalkozásokat is sikerhez segítik

A termékválaszték bővítésével elsősorban a kisebb vállalkozásoknak szeretnének segítséget nyújtani, hogy egy helyen juthassanak hozzá a termékekhez és a szaktanácsadáshoz. A döntés hátterében az a szemlélet áll, amely szerint a munkabiztonság és hatékonyság növelése a kisebb magyar vállalkozások sikerét is egyre inkább meghatározza majd a közeljövőben.

 

Fotó: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu


Hiánypótló szolgáltatás: karbantartás költségcsökkentéssel

A szerkezetépítő szakmának az elmúlt években jelentős technológiai fejlesztések végrehajtására volt lehetősége. Ennek a folyamatnak az eredményeként nagy mennyiségű, korszerű falzsaluzat érkezett az országba. A MEVA ehhez kínál egy olyan karbantartási szolgáltatást, mellyel elérhető a falzsaluzatok hosszútávú, jó minőségű felületképző tulajdonsága. Ez minden falzsaluzattal rendelkező cég számára jelentős megtakarítási potenciált kínál.

Iparági hírekMEVA Zsalurendszerek Zrt.zsaluzat

Hírlevél

Hirdetés