2024.04.24, Szerda
Budapest egyik meghatározó irodaházának lett új tulajdonosa az ÉPKAR
Fotók: ÉPKAR Zrt.

Budapest egyik meghatározó irodaházának lett új tulajdonosa az ÉPKAR

magyarepitok.hu

2022.01.26. 18:30 - Gyöngyösi Klaudia

A közleményből kiderül: az irodaház kiválasztása során kiemelkedő fontosságú volt a befektetői érdekek védelme.

Hirdetés

Irodaházat vásárolt Budapesten az ÉPKAR Zrt. – derül ki a vállalat közleményéből.

Fotók: ÉPKAR Zrt.

„Mint ahogyan azt már 2020. októberében tudattuk, összesen 11 milliárd forintnyi összértékben kötvényt bocsátottunk ki a Magyar Nemzeti Bank növekedési kötvényprogramja keretében” - olvasható az ÉPKAR Zrt. Facebook oldalán.

„Most egy újabb, társaságunk életében nagyon jelentős esemény miatt jelentkezünk, hiszen ezen kötvénykibocsátás során kapott tőkéből szereztük meg a belváros egyik meghatározó irodaházának, a Budapest, VII. kerület Rákóczi út 70. szám alatt található R70 Office-nak a tulajdonjogát” – írják a posztban.

 

A létesítmény a BREEAM Very Good minősítést is kapott

A közleményből kiderül továbbá, hogy az irodaház kiválasztása során kiemelkedő fontosságú volt a befektetői érdekek védelme, ezért a kibocsátás során vállalt valamennyi feltételt maradéktalanul betartotta a vállalat.

A több mint 19 ezer négyzetméternyi irodát és 430 parkolóhelyet magában foglaló épület a belváros meghatározó irodaháza, tervezése és kivitelezése kiváló. Az épület kialakítása során kiemelkedő figyelmet fordítottak a fenntarthatóságra, emiatt az létesítmény 2019-ben a BREEAM Very Good minősítést kapott.

Galéria

Iparági hírekBudapestirodaházÉpkar Zrt.

Hírlevél

Hirdetés