2024.04.20, Szombat
KÉSZ Csoport: A fenntarthatóságban is nagy jelentősége van az építőiparnak (videó)
KÉSZ Csoport/Facebook

KÉSZ Csoport: A fenntarthatóságban is nagy jelentősége van az építőiparnak (videó)

magyarepitok.hu

2022.08.02. 12:30 - Szabó Ákos

A felelős jövőépítő hozzáállást zászlójára tűző vállalatcsoport pozitív irányú mozgást szeretne elérni saját tevékenységével a teljes iparágban.

Hirdetés

Az építőipar Magyarország egyik vezető ágazata: 375 ezer főt foglalkoztat és több mint tizedét adja az ország GDP-jének. Éppen ezért az, hogy mi is történik az iparágban, mindenki számára nagy jelentőséggel bír – emelik ki a KÉSZ Csoport Facebook-oldalán közéttett posztban. A fenntarthatóságot nem csupán környezetvédelmi, hanem társadalmi és gazdasági kontextusban is kezelő Cégcsoport (mint ahogy erről Metykó Tiborral és Gyenese Balázzsal, a cégcsoport vállalati kommunikációs igazgatójával és HR igazgatójával készített interjúnkban is olvashatnak) kiemelten fókuszál a területre

„A KÉSZ Csoportnak Magyarország egyik vezető építőipari vállalataként kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy a gazdasági, társadalmi és környezeti szempontok egyre nagyobb hangsúlyt kapjanak a beruházások során és ne csak cégcsoportunk kultúrájába épüljenek be, hanem az iparágat is megreformálják idővel” – írják közösségi oldalukon.

 

 

A posztot részletes videóval együtt tették közzé, melyben nemcsak az építőipar és a fenntarthatóság kapcsolatát, hanem az iparági kihívásokat is bemutatják, mint ahogy azt is, hogy milyen szempontok figyelembevételével alkotják meg fenntarthatósági stratégiájukat.

Iparági hírekKÉSZ Csoportzöld megoldásokfenntartható építési megoldásokfenntarthatóságinnováció

Hírlevél

Hirdetés