2024.04.29, Hétfő

Hirdetés

Díjat nyert a KÉSZ Csoport új weboldala
KÉSZ Csoport

Díjat nyert a KÉSZ Csoport új weboldala

magyarepítok.hu, KÉSZ Csoport

2024.02.15. 15:20 - Móré Levente

2023 tavaszán indult el a KÉSZ Csoport új weboldala, amelyet most a 2023-as ’Az Év Honlapja’ Minőségi díjjal jutalmaztak Ipari weboldalak kategóriában.

Hirdetés

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A szakmai zsűri rekord számú, 287 beérkezett pályamű közül a keszgroup.com weboldalt is díjazta. Az elismerést Zima Tímea Marketingkommunikációs vezető, Bokor Zsuzsanna Ágazati marketing projekt menedzser és Csíkos Zoltán Webdivízió-vezető vehette át.

Nyolc hónapnyi fejlesztés eredménye a 2023 tavaszán elindított weboldal, amely megjelenésében és összetettségében is eltér az iparágban megszokott sztenderdtől. Nagy hangsúlyt kapott például a KÉSZ Csoport tevékenységeinek, referenciáinak, illetve kiemelt tagvállalatainak és stratégiai partnereinek bemutatása mellett a fenntarthatósági törekvések, a szakképzés és oktatás területén elért eredmények; vagy épp szponzorációs tevékenységek és alapítványok ismertetése is. Az oldal betekintést nyújt a karrierlehetőségek után érdeklődők számára megmutatva, milyen az élet a KÉSZ Csoportnál.

 

 

Amint a zsűri is kiemelte értékelésében:

„A látogató nem egy szokványos ipari weboldalra érkezik. A hangulatos videók, szellős tág terek, képi megoldások egyaránt az értékek megőrzésről és új értékek teremtéséről vallanak. (…) A KÉSZ csoport bebizonyította, hogy ki lehet lépni a megszokott keretrendszerből ipari weboldalak esetében is.

Iparági hírekKÉSZ CsoportelismerésweboldalAz Év Honlapja

Hírlevél

Hirdetés