2023.06.02, Péntek
Építkezik? Vasárnapig minden kérdésére választ kaphat
fotók: Bernát Benjámin / magyarepitok.hu

Építkezik? Vasárnapig minden kérdésére választ kaphat

magyarepitok.hu

2018.04.12. 20:06

A szerda óta zajló Construma kiállítás Reneo Tájékoztatási szigetén folyamatosan várják az információra éhes építési szakembereket és az építkezőket egyaránt.

Rendkívül hasznos tanácsadás zajlik a Hungexpo D pavilonja közepén kialakított Reneo Tájékoztatási szigeten. Az építkezés gyakran feszültséggel teli folyamatát szeretnék itt megkönnyíteni a szervezők, hiszen egy ilyen projekt lebonyolításához tisztában kell lenni például a szükséges hivatalos engedélyekkel, a tűzvédelemmel, az e-napló-vezetéssel és az energia-hatékonysággal is.

A Construma kiállítás ezen helyszínén a már építkezők, a közeljövőben építkezni szándékozók és a kivitelezők is megtudhatják mindazt az információt, amely az engedélyek beszerzéséhez és az előírások betartásához szükséges. Szerdától egészen vasárnapig zajlanak az izgalmasnál izgalmasabb előadások, melyek között mindenki megtalálhatja a számára leghasznosabbakat.

A képre kattintva galéria nyílik!

A szigeten azt is bemutatják, hogy milyen technológiák és anyagok állnak a rendelkezésünkre, melyik kivitelezőt érdemes választanunk, melyek azok a garanciák, amelyek tökéletes biztonságot nyújthatnak, és ha mégis panaszunk lenne, akkor hová fordulhatunk. Természetesen nem kerülhető meg a pénz kérdése sem: megtudhatjuk, hogy miből finanszírozható a kivitelezés, illetve hogyan és kivel köthetünk lakásépítési hitelszerződést.

Ha már valamennyi kérdésünkre megkaptuk a választ, oldódásképpen játszhatunk is: a Tájékoztatási sziget totószelvényeit helyesen kitöltve értékes nyereményekhez juthatunk.

 

A Tájékoztatási Sziget tanácsadói és szakértői csapata:

  • Magyar Napelem Napkollektor Szövetség
  • Magyar Passzívház Szövetség
  • Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
  • Teljesítményigazolási Szakértői Szerv
  • Építem a házam - Bodnár György gyakorlati tanácsadó könyve építkezőknek
  • Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozat
  • Magyar Szalmaépítők Egyesülete
  • Épületenergetikai Egyesület
  • Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC)
  • Lechner Tudásközpont

A Reneo a Construma csokor részeként az OtthonDesign és a Construma Kert kiállításokkal együtt kerül megrendezésre, mint az egyetlen hazai, nemzetközileg is elismert megújuló energia szakkiállítás. Számos szakmai workshop kíséretében a zöldenergia, épületautomatizálási rendszerek, vízgazdálkodás és vízkezelés témaköreivel foglalkozik.

Galéria

KirakatConstrumakiállítás