2021.03.03, Szerda
Helly Hansen: Kényelem vagy védelem?
Helly Hansen

Helly Hansen: Kényelem vagy védelem?

magyarepitok.hu

2020.04.06. 09:40 - Almási Krisztina

Munkaruházat esetén az az ideális, ha ez a kérdés fel sem merül. A cégvezetők azonban ezt a témát olykor nem kezelik megfelelő súllyal, és igyekeznek csak a legszükségesebb előírásoknak eleget tenni. Pedig a megfelelő munkaruházat nemcsak a munkavégzés biztonságát, hatékonyságát, hanem akár a dolgozó cég iránti elkötelezettségét is növelheti.

Hirdetés

Az első és legfontosabb szempont azt tisztázni, hogy munkaruházatról vagy védőruházatról beszélünk. Hiszen, míg a munkaruházatot a cég szabályozza, addig a védőruházat esetén ennél jóval szigorúbb szabályozásnak kell megfelelni.

Minden munkaruha egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az évszaknak megfelelő, a munka kültéri vagy beltéri jellegét figyelembe vevő és kényelmes legyen. A technológia fejlődése látványos a munkaruházat terén is. Akárcsak a sportban, itt is egyre keresettebbek azon ruhadarabok, amelyek nedvesség-elvezető kialakításuknak köszönhetően télen-nyáron szárazon és kényelmesen tartják a testet.

 

Fotó: Helly Hansen

Amennyiben kültéri munkavégzésről van szó, fontos a megfelelő láthatóság biztosítása, és az évszakon belüli változó időjárásnak való megfelelés, mint a vízálló funkció. A stílusos, könnyű, tartós szövetből készült kabátok lehetővé teszik a kültéren dolgozó szakemberek számára, hogy esőben, szélben és fagyban is helytálljanak. Lábbelik esetén szinte minden területen fontos a csúszásmentesség, a fizikai munkát végzők, különösen az építőiparban dolgozók számára a megerősített védelemmel ellátott cipőorr.

A fejlesztéseknek köszönhetően a legtrendibb munkacipők már nemcsak kényelmesek és az alumínium orrnak köszönhetően könnyűek és biztonságosak, hanem légáteresztőek és megfelelő párnázottsággal is rendelkeznek.

 

Fotó: Helly Hansen

Munkaruházati beszerzéseken többnyire az ár dominál – sokan megfeledkeznek arról, hogy a jó minőségű, tartós munkaruházattal költséget is megtakaríthatnak, hiszen hosszabb ideig hordható. A cég megítélését is javítja, ha munkavállalói egységes, akár logóval ellátott, minőségi munkaruhában jelennek meg és dolgoznak.

A norvég Helly Hansen vállalat 1877 óta készít és értékesít a sportruházati termékei mellett prémium munkaruházati termékeket. „A sarkvidéki felfedezőktől kezdve az építőipari munkásokon és halászokon át egészen a sí- és hegyimentőkig mintegy 55.000 szakember viseli munkaruházatainkat a leginkább erőt próbáló körülmények között. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően termékeink nemcsak kényelmesek, ergonomikusak, hanem a legmodernebb technológiai újdonságokat is alkalmazzák” – mondta el Andreas Pohl-Larsen, a Helly Hansen WorkWear kategóriájának vezetője.

 

Fotó: Helly Hansen

A Chelsea Evolution kollekció legújabb tagja, a többféle színben elérhető Chelsea Evolution Construction nadrág ideális és kényelmes viseletet nyújt a munkaterületeken jellemző változatos körülmények között. A stílusos külső magas minőségű technikai szövetekkel – mint például a legendás Chelsea pamut anyaggal – párosul, az eredmény pedig egy igazán tartós nadrág, amely egyúttal a mozgásban sem korlátoz.

A HH Lifa Merino Crewneck a Helly Hansen által szabadalmaztatott Lifa® anyagnak, valamint a merinói gyapjúnak az előnyeit egyesíti magában. Míg a Lifa® hatékonyan vezeti el az izzadtságot testünkről, addig a merinói gyapjú kellemes melegérzetünkről gondoskodik. A praktikus felsőt viselve magas intenzitású tevékenységek végzése közben, még a leghidegebb napokon is helytállhatunk.

További információ: www.hhworkwear.com

Galéria

KirakatHelly Hansenmunkaruházat

Hírlevél

Hirdetés

Hirdetés