2022.12.09, Péntek
A Wienerbergernél most lehet igazán kifizetődő a hűség
Fotók: Wienerberger

A Wienerbergernél most lehet igazán kifizetődő a hűség

Wienerberger, magyarepitok.hu

2021.05.27. 07:30

Egy új hűségprogramot indított el a napokban a Wienerberger Zrt., amelyben kifejezetten kivitelezők, kivitelezésben érdekelt társaságok vehetnek részt. Azok a vállalkozások, amelyek eddig is a Porotherm téglákkal dolgoztak már jól ismerik azokat a piaci előnyöket, amelyet a márka nyújthat számukra. Ezen felül most az együttműködésben résztvevők számára negyedévente ajándékokat is kínál a Wienerberger, sőt, a végén egy kisteherautót sorsolnak ki közöttük.

A tégla valóban előnyt biztosít   

Magyarországot hosszú ideje „téglás” országként tartják számon, azaz a kerámia téglából készült otthonok megítélése és presztízse az egyik legmagasabb. Ma a kerámia téglával szemben él itthon a legnagyobb bizalom. Ennek eredményeként a legtöbb családi házas építtető ma is téglából akar építkezni, ami biztos piacot nyújt azoknak a kivitelezőknek, akik ezzel az építőanyaggal dolgoznak.  

A Porotherm Rapid technológiával ráadásul – modern falazóblokként – a falazási munka jelentősen lerövidül, akár kétszer gyorsabb is lehet. 

Így egy-egy projektre a korábbiaknál jóval kevesebb időt szükséges szánni. Mindez lehetővé teszi, hogy egy adott időszakra a kivitelezők a korábbiaknál több munkát vállaljanak el, aminek hatására tetemesen növelni tudják árbevételüket.  

Az ugyancsak erősíti az élénk megbízói keresletet, hogy a Porotherm az egyik legismertebb hazai téglamárka. Mindez pedig a megrendelők körében képes bizalmat ébreszteni a Wienerberger termékeket használó vállalkozásokkal kapcsolatban is. 

 

Erős az ellátásbiztonság 

Kivitelező vállalkozások számára nem mellékes szempont, hogy a házépítési folyamat során mennyi idő alatt érhetőek el a szükséges termékek. Egy váratlan kényszerszünet akár a gazdaságos működést is veszélyeztetheti. Jelenleg a hirtelen megemelkedett kereslet jelentős kihívások elé állít mindenkit, mégis érdemes kiemelni, hogy

a Porotherm termékeket egyedülálló módon 5 helyen is gyártják az országban, amelynek köszönhetően az építőanyag hiányából fakadó állásveszély jelentősen csökkenthető.

 

  

A leginnovatívabb termékkel a piacon 

A Wienerberger ráadásul az ágazat fejlesztési versenyének egyik legnagyobb és legstabilabb szereplője. A Porotherm-család legújabb tagja, az X-therm például teljes egészében a XXI. századi informatikai és kutatási verseny eredménye.

A téglát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatóival együtt fejlesztették a Wienerberger szakemberei, amelynek köszönhetően a piac egyik leginnovatívabb termékével dolgozhatnak a csatlakozó kivitelezők.

Porotherm X-therm

 

Ajándékok sora érkezhet  

A számos piaci előny mellett a most akad még valami, ami miatt megéri Porotherm termékekkel dolgozni és csatlakozni a programhoz.

Negyedévente ugyanis JBLBoombox hangszórókat, Apple okosórákat, Xiaomi elektromos rollereket, illetve iRobot Roomba robotporszívókat kapnak a lojalitásprogram azon résztvevői, akik a leggyorsabban elérik a részvételi szabályzatban jelölt kritériumokat.  

Az akció végén pedig nyereményjáték keretében a feltételeket teljesítő kivitelezők, vállalkozások között egy Renault Master duplakabinos, platós kisteherautót sorsol ki a Porotherm gyártója.   

 

 

Hogyan csatlakozhat?  

A Wienerberger termékeivel dolgozó vállalkozásoknak csupán néhány apróságot kell megtenniük, hogy a hűségprogramhoz csatlakozzanak.

A Porotherm téglák szállítólevének fotóját kell a Partnerprogram weboldalára feltölteni és a megadni a telefonszámot.  

A részvételi feltételeket és programban részt vevő Porotherm termékek listáját a Részvételi Szabályzat tartalmazza. További részletek a programot meghirdető Wienerberger kivitelezoprogram.hu weboldalán olvashatók.  

 

Galéria

Iparági hírekWienerberger Zrt.Porotherm X-thermPorothermhűségprogram