2024.03.19, Kedd
Tervpályázatot írt ki a Terrán a megújuló energetikai megoldások jegyében
Fotók: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Tervpályázatot írt ki a Terrán a megújuló energetikai megoldások jegyében

magyarepitok.hu

2021.10.27. 11:23

A zöld energia hasznosítása, valamint a megbízható, időtálló, esztétikus megjelenésű tető építése minőségi megoldásokat, alapanyagokat kíván.

Ma már nem kell kompromisszumokat kötni a technika javára, ha nemcsak hagyományos tetőfedésben, hanem szolár panelek felhelyezésében is gondolkodunk, hiszen a Generon napelemes tetőcserép egyszerre tölti be mindkét funkciót:

energiát termel az otthon lakói számára, emellett a tetősíkba simulva szemet gyönyörködtető látványt nyújt, miközben a tető védelmi funkciója a teljes felületen tökéletesen biztosított.

Az innovatív technológiák azonban a hagyományos tetőfedésben is megjelennek, forma, szín, kialakítás, felületkezelés, teherbírás tekintetében egyre több fejlesztéssel, az építtetői és szakmai igényeknek megfelelő újításokkal találkozhatunk.
 

Kép: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.


A Terrán idén is pályázatot írt ki, a jelen és jövő tetőfedő szakembereinek, építészeinek. Céljuk, hogy bevonják őket az előremutató megújuló energetikai megoldások és minőségi tetőkialakítások megismerésébe és tervezésébe tervpályázat formájában, illetve a referencia értékű tető- és épülettervek bemutatása a GENERON napelemes betoncserép felhasználásával.

Az Építész pályázatot a vállalat ezért a „GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már a jelenben” és „Minőségi Terrán tetőrendszer az építészeti jövőképben” mottók égisze alatt indította útjára.

Az Építész hallgatói pályázat szintén a naprakész tetőre fókuszál a pályázók „GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már ma” jelige szerint nyújthatják be alkotásaikat.

A Tetőfedő pályázattal a Terrán tetőcserepekkel igényesen megtervezett és szakszerűen kivitelezett épületek megismertetését és népszerűsítését támogatja a cég mind szakmai körökben, mind az építkezni szándékozókat megszólítva.

A meghírdetett pályázatokról bővebb információ és jelentkezési lehetőség ide kattintva elérhető.

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.tetőcserépKörnyezetvédelemmegújuló energiapályázatok