2024.09.28, Szombat
Most van itt az ideje, hogy Synus fedje a tetőt
Fotók: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Most van itt az ideje, hogy Synus fedje a tetőt

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

2024.06.18. 10:20

Épületeink korszerűsítésére számos érvünk van, ahogy arra is, hogy miért éppen a Terrán legkönnyebb tetőcserepére essen a választás. Ráadásul június közepétől még jobban megéri a Synust választani.

Most érdemes felújítani a tetőt

Az energiakrízis és a klímaválság nemcsak tudatosabb fogyasztást eredményezett, hanem azt is, hogy az ingatlanpiac keresleti oldalán fontos szempont lett az otthonok fenntartási költsége. Egy energetikailag korszerűsített ingatlan ma már egészen biztosan többet ér, a különbség akár 26 százalékos is lehet.

Megéri felújításban gondolkodni most azért is, mert hamarosan elindul az otthonfelújítási program, ami kifejezetten az energetikai korszerűsítést hivatott szolgálni. Érdemes rendszerszinten gondolkodni, és nem csupán egy-két beruházást kivitelezni, annál is inkább, mert 30 százalékos energiamegtakarítást vár el a program. Ez könnyebben teljesíthető teljes felújítással.

Jól tudjuk, hogy mind a pénztárcánk, mind a bolygónk szempontjából fontos kérdés, hogy nyáron ne legyen túl meleg az otthonunkban, télen pedig ne legyen túlzott a hőveszteség. Komoly megtakarítást hozhat mind a rezsiköltségekben, mind a felhasznált energia mennyiségében a korszerűsítés, legyen szó a padlásfödém vagy a tető hőszigeteléséről.

Akár az otthonaink üzemeltetési költsége, akár a környezetvédelem, vagy az értéknövelő befektetés oldaláról nézzük is: nem kérdés, hogy energetikai korszerűsítésre szükség van. Ez sokszor egyet jelent azzal is, hogy szükséges a héjazat teljes cseréje, ám ebben az esetben lényeges, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja-e az új cserepeket. A tetőcserép súlya mellett, környezettudatossági szempontok is foglalkoztatják a vásárlókat. Mindezekre kínál megoldást a Terrán Synus tetőcserepe.

 

Fotók: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

 

Könnyű, erős és felületkezelt

A Synus a Terrán legkedveltebb tetőcserepe, ennek oka bizonyára az, hogy légies súlyú, mégis erős. A szerkezetében tömör, ugyanakkor könnyű tetőcserepet újépítésnél és felújításnál is választhatjuk. A Synus termékcsalád elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek és a Terrán összes – Resistor, Elegant, ClimaControl és ColorSystem – felületkezelésével, kilenc árnyalatban érhető el.

Ráadásul 2024. június 15-től a Synus ColorSystem és Elegant felületkezelésű termékek akciós áron, akár 30 százalékos kedvezménnyel kaphatók.

E két felületkezelési eljárás összetettségében és minőségében különbözik egymástól: a ColorSystem eljárásnak köszönhetően a meggypiros és mogyoróbarna tetőcserepek mélyebb tónusúak, ellenállóbbak lesznek, valamint kiváló kopásállóságot kapnak. Az Elegant fényes, elegáns megjelenést ad a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusoknak a magas színvédelem, a kiváló kopásállóság és az ellenálló felület mellett. Az akciós ár minimum négy raklap, azaz 960 db Synus ColorSystem vagy Elegant felületkezelésű mezőcserép egyidejű, egy magyarországi szállítási címre történő megrendelésekor érvényes. Ráadásul a tetőcserepeket ráér kiszállíttatni később is, akár 2024. december 12-ig*. A Synus egy életen át védelmet nyújthatnak otthonunknak, a Terrán 50 év garanciát vállal a legkönnyebb tetőcserepekre.

*A tájékoztatás nem teljes körű. A kedvezmény a Terrán TetőKalkulátor által az akciót megelőző 30 napban kalkulált árhoz képest értendő. További információkat a www.terranteto.hu/akcio weboldalon talál.

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.Terrán Synus tetőcseréptetőcserépnapelemes tetőcserépnapelemmegújuló energiafenntarthatóság