2023.09.30, Szombat

Hirdetés

Megnégyszerezi tatabányai raktárkapacitását egy német autóipari vállalat
raktarkereso.info

Megnégyszerezi tatabányai raktárkapacitását egy német autóipari vállalat

MTI

2017.07.03. 11:25 - Antal Zsófia

Ezzel a Rudolph Logistik januárra eléri hazánkban a 65 ezer négyzetméternyi raktárfelületet.

Hirdetés

A Rudolph Ipari Logisztikai Kft. felújítja és 23 ezer négyzetméteresre bővíti a tatabányai ipari parkban lévő hatezer négyzetméteres raktárkapacitását – közölte a német tulajdonú vállalat hétfőn. A társaság tájékoztatása szerint az idén nyáron kezdődő beruházás értéke közel hárommilliárd forint, az átadás 2018 januárjára várható.

A saját és banki forrásokból elvégzett beruházás eredményeként a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65 ezer négyzetméternyi raktárfelülettel rendelkezik majd Magyarországon. A társaság hazánkban 500 főt foglalkoztat, autóipari és ipari logisztikai részlegének összesített árbevétele 2016-ban 7,4 milliárd forint volt.

A vállalat székhelye Győrben található, további telephelyekkel rendelkeznek Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten, illetve több helyszínen az ügyfelük üzemi területén végeznek logisztikai tevékenységeket. Megrendelőik elsősorban az autóiparban tevékenykedő nagyvállalatok közül kerülnek ki. A főbb partnerek közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner és az autóipari csatlakozókat gyártó Veritas.

A Rudolph Logistik Gruppe 1946-os alapítása óta családi tulajdonban lévő vállalkozás. Jelenleg közel 5000 embert foglalkoztatnak, forgalmuk 2016-ban elérte a 375 millió eurót. A vállalkozásnak 40 telephelye van világszerte: Németországban, Nagy-Britanniában, Bulgáriában, Portugáliában, Luxemburgban, és az Arab-félszigeten is jelen vannak.

Mi épül?logisztikai központTatabányaautóiparcsarnoképítés

Hírlevél

Hirdetés