2024.06.18, Kedd
Közel egymilliárd forintból újította fel négy üzletét a SPAR
franchiseportal.hu (illusztráció)

Közel egymilliárd forintból újította fel négy üzletét a SPAR

realista.hu

2017.08.18. 16:33 - Szabó Ákos

A felújított áruházakban 95 fő dolgozik, a munkálatok során az energiatakarékosságra is jelentős hangsúlyt fektettek.

Hirdetés

Négy beruházásban újította fel a SPAR országszerte négy bevásárlóközpontját, összesen, mintegy 1 milliárd forintos értékben – mondta el Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője.

A legnagyobb beruházást Budapesten valósították meg, ahol 370 millió forintból alakította át az Egressy út 178/c szám alatti üzletét a vállalat. A XIV. kerületi fejlesztés során az épület főhomlokzatára új függönyfal-szerkezetet és előtetőt építettek, illetve felújították az eladóteret is. Az üzletben látványpékséget, salátabárt és a grillpultot is kialakítottak.

Pécsett az Alkotmány utcai áruház újult meg egy körülbelül 280 millió forintos beruházás keretében. Modern, tágas és átlátható berendezést kapott az eladótér és szintén kialakítottak látványpékséget, salátabárt és grillpultot, illetve alacsonyabb energiafelhasználású hűtőbútorokat építettek be. A főhomlokzati portált teljesen lecserélték, az új szerkezettel több természetes fény éri az üzletet.

Mintegy 160 millió forintot költöttek a mohácsi Horváth Kázmér utcai SPAR megszépítésére: megújult a csemegepult, a homlokzatot pedig a legfrissebb arculatnak megfelelő módon alakították ki.

A veszprémi Jutasi úti üzletet 160 millió forintból újították fel. Itt új csemegepult arculat, valamint látványpékség várja a vásárlókat. Beszereltek még új pékáru bútorokat, baromfipultot, illetve kasszabútorokat is.

Maczelka Márk kiemelte: nagyon fontos, hogy a most befejezett beruházások révén nemcsak modernebb, több szolgáltatást kínáló üzletek nyíltak újra, hanem ezek energetikai szempontból is megfelelnek a kor követelményeinek: hűtő- és világítási berendezéseik kevesebbet fogyasztanak és a környezetet is kevésbé terhelik.

Mi épül?épületfelújításPécsVeszprémMohács

Hírlevél

Hirdetés