2024.04.18, Csütörtök
Óriásirodával bővítette székesfehérvári gyárát a Denso
vasarhely24.hu

Óriásirodával bővítette székesfehérvári gyárát a Denso

mti

2017.10.30. 15:57 - Szabó Ákos

A japán autóipari vállalat a Suzukinak és a General Motors-nak is szállít, a fejér megyei városban található legnagyobb európai gyára, melyben több mint 5000 fő dolgozik.

Hirdetés

Mintegy másfél milliárd forintból épített kommunikációs központot székesfehérvári gyára közelében a japán tulajdonú Denso Gyártó Magyarország Kft. A közel 4 ezer négyzetméteres, kétemeletes létesítmény földszintjén tárgyalók, illetve egy étterem, az emeleten pedig egy oktatási centrum, valamint további tárgyalók kaptak helyet.

 

Számos multinak szállítanak Székesfehérvárról

A Denso autóipari vállalat, alkatrészek előállításával foglalkozik. Többek között olyan ismert cégeket szolgál ki, mint a General Motors, a Suzuki, a Perkins, a Nissan és a John Deere. Főbb termékeik közé tartozik a közös nyomócsöves rendszer, illetve különböző rendszervezérlő eszközök.

 

A Denso gyártósorai (szekesfehervar.hu)

A mintegy 30 százalékban a Toyota tulajdonában álló vállalat az európai régióban 35 gyáregységben közel tizenhatezer embert foglalkoztat. A mintegy 5600 fős székesfehérvári üzem a vállalat legnagyobb gyára a kontinensen.

Mi épül?autóipariroda

Hírlevél

Hirdetés