2022.06.27, Hétfő
Tornacsarnokot kap egy észak-magyarországi város
magyarszentek-paszto.hu

Tornacsarnokot kap egy észak-magyarországi város

kozbeszerzes.hu, magyarszentek-paszto.hu

2018.09.17. 10:20 - Szabó Ákos

A Magyar Szentek Iskola és Óvoda Pásztón közel 300 millió forintnyi uniós támogatással bővül testnevelési központtal.

Hirdetés

Jelentős segítséget kapnak a pásztói gyerekek a sportosabb élethez – a mintegy 9 ezer fős Nógrád megyei városban új tornacsarnok épül a Magyar Szentek Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola bővítése során.

A 2012 óta óvodaként, 2013 óta pedig iskolaként is működő vallásos intézmény testnevelési központját a Triangulár Kft. építi fel – derül ki a közbeszerzési adatokból. A projektben mind a tervezési, mind a kivitelezési feladatokat a budapesti cég látja el. A fejlesztéshez az egyházmegye mintegy 300 millió forintnyi támogatást kap az uniós Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretein belül.

 

Megépítik a testnevelési központ infrastruktúráját is

A beruházásban

  • kialakítanak egy 696 négyzetméteres tornacsarnokot, 529 négyzetméter alapterületű küzdőtérrel, illetve a fennmaradó területen kiszolgáló helyiségekkel,
  • valamint egy 81 négyzetméteres fedett előteret és egy 20 négyzetméteres rámpát is átadnak.

Ezen felül az épület környékét közel 600 négyzetméteren parkosítják, 265 négyzetméternyi járdát és parkolót alakítanak ki és egy kapuépületet is felépítenek majd.

Mi épül?építőipari cégekóvodafejlesztésPásztóoktatási beruházásEmberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP)Triangulár Kft.

Hírlevél