2023.09.26, Kedd

Hirdetés

Exkluzív Mercedes-Benz komplexum épült fel Budaörsön
fotó: Kálóczi Imre - Facebook

Exkluzív Mercedes-Benz komplexum épült fel Budaörsön

MTI

2018.11.14. 15:47 - Antal Zsófia

A 3,5 milliárd forintos beruházásban bemutatótermek, rendezvénytér, szerviz és fényezőműhely is létrejött.

Hirdetés

A világ egyik legmodernebb Mercedes-Benz márkakereskedését adták át szerdán Budaörsön. A hosszas előkészítés után 3,5 milliárd forintból zöldmezős beruházásként megvalósult, 6380 négyzetméteres komplexum 70 új munkahelyet hoz létre a térségben.

fotó: Hovány Csoport - Facebook

A Mercedes-Benz Hovány Autócentrum avatásán Jörg Schmidt, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az új létesítményben a bemutatótermek mellett exkluzív rendezvénytér, szervizműhely, raktárak, valamint karosszéria- és fényezőműhely is helyet kapott. A reprezentatív autócentrumban alkalmazott egyedülálló, ügyfélbarát szolgáltatások bevezetésével az a cél, hogy a prémium személyautó szegmensben tovább erősítsék vezető piaci pozíciójukat.

fotó: Hovány Csoport - Facebook

Horváth Bence, a Mercedes-Benz Hungária Kft. pr-menedzsere elmondta: Magyarországon a prémiumautó kategóriában a BMW és az Audi márkákat megelőzően már három éve a Mercedes vezet, tavaly például 3223 személyautót adtak el, és az idén ezen eredményt is szeretnék túlszárnyalni. A legkeresettebb kategória a SUV városi terepjáró gépkocsi. A Mercedes távlati célja, hogy 2025-ig minden járműkategóriában bevezessék az elektromos meghajtású típusokat.

Mi épül?autóiparzöldmezős beruházásBudaörs

Hírlevél

Hirdetés