2024.03.29, Péntek
Több száz férőhelyes hotel fogadja majd a Keleti pályaudvarra érkezőket
képek: bl-gruppe.de

Több száz férőhelyes hotel fogadja majd a Keleti pályaudvarra érkezőket

realista.hu

2018.11.08. 11:14 - Antal Zsófia

Egy német fejlesztő cég magyar kivitelezővel építi fel első beruházását a fővárosban.

Hirdetés

Háromcsillagos superior szálloda épül a budapesti Keleti pályaudvarnál – írja a realista.hu. A projekt egy német fejlesztő, a B&L Gruppe első magyarországi projektje, melynek kivitelezésére a magyar DVM group-pal szerződött. A tervezési és előkészítési munkálatok november elején megkezdődtek, az átadás 2020-ban várható.

A 312 szobás hotel a hozzá kapcsolódó, 45 apartmant magában foglaló épülettel együtt a Baross tér déli oldalán emelkedik majd. A projekt bruttó alapterülete közel 26.000 négyzetméter lesz, s tartozik hozzá egy 220 férőhelyes földalatti parkoló is. A szálloda üzemeltetését a Steigenberger Group/Deutsche Hospitality érdekeltségébe tartozó Intercity lánc végzi.

„A DVM group erős hazai referenciái, valamint a tervezéshez és kivitelezéshez való magas szintű hozzáállása is alátámasztotta döntésünket, hogy őket válasszuk helyi partnerünknek. Ez ígéretes alapul szolgál további közös fejlesztésekhez Budapesten és a régióban" – idézi a realista.hu Thorsten Testorp-ot, a B&L csoport ügyvezető partnerét.

A B&L csoport már bizonyított Németország nagyvárosainak szállodaiparában, emellett számos kiskereskedelmi, iroda- és lakóingatlant fejlesztettek hazai piacukon. Közel fél évszázados fennállásuk során a hamburgi székhelyű családi vállalkozás már több mint 180 sikeres projektet tudhat maga mögött.

Mi épül?szállodaberuházásJózsefvárosDVM group

Hírlevél

Hirdetés