2024.03.29, Péntek
Becsengetés előtt elkészült a budakeszi általános iskola
Épkar Zrt. - Facebook

Becsengetés előtt elkészült a budakeszi általános iskola

magyarepitok.hu

2019.08.08. 12:02 - Gyöngyösi Klaudia

Az intézmény a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében az Épkar Zrt. és a Zeron Zrt. kivitelezésében valósul meg.

Hirdetés

Már várja a diákokat Budakeszi új általános iskolaépülete – derült ki az Épkar Zrt. Facebook-oldalára feltett ftoókból és információkból. A létesítmény tantermekkel, kiszolgálóhelyiségekkel és tornateremmel jött létre. A közbeszerzési adatok szerint az ÉPKAR Zrt. és a ZERON Zrt. közös ajánlattevőként nyerte el a budakeszi oktatásfejlesztési közbeszerzést.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

A tornaterem és a kiszolgálóhelyiségek tervezése és kivitelezése mellett egy 1,2 milliárdos fejlesztésben  11 tantermet kapott az iskola az első ütemben, a második ütem pedig 7 tanterem megvalósítából állt. A budakeszi intézményfejlesztés a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretein belül valósult meg.

 

 

Látványos épületet alakítottak ki

Budakeszi közel 9 ezer négyzetméteres területet biztosított az iskolához a Kerekmező téren. A projektben hagyományos szerkezetű általános iskola épült a kapcsolódó közművekkel, környezetrendezéssel, alagsorral, földszinttel és két emelettel.

A látványos új épület alapterülete összesen mintegy 3600 négyzetméter, az építkezés során a kivitelező cégek a földmunkákat ugyanúgy elvégezték, mint a szerkezépítési feladatokat.

Galéria

Mi épül?Épkar Zrt.Zeron Zrt.iskolaépítésBudakeszi

Hírlevél

Hirdetés