2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Új lakópark épül Zugló és Angyalföld határán
látványtervek: lakopark.ingatlan.com

Új lakópark épül Zugló és Angyalföld határán

magyarepitok.hu

2019.09.01. 08:06 - Hegedűs Gergely

Az első ütemben több mint kétszáz lakás jön létre, valamennyi terasszal, saját parkolóval és hőszivattyús fűtéssel.

Hirdetés

Augusztus eleje óta már zajlanak Park West lakópark első ütemének mélyépítési munkálatai Budapesten. A hírt a Wing Zrt. tette közzé, melynek esernyőmárkája, a Living indította el a fejlesztést.

A projekt első ütemében 229, többségében 40 és 50 négyzetméter közötti alapterületű lakás épül a XIII. kerületi Szabolcs utcában, mely Angyalföld délkeleti szélén, Zugló szomszédságában található.

„A fejlesztés tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása”

– áll a közleményben. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkoló, és emeleti tárolók is rendelkezésre állnak. 


Kedvezményes áfakulcs a vételárban

A lakópark a környezettudatos működés jegyében hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva. Az okosmegoldások mellett közösségi nappali-társalgót, könyvtárt, takarítást, fészert és a 0-24 órás csomagátvételt is biztosítanak a lakóknak.

A közlemény szerint a most épülő Park West lakópark célcsoportját a városi nyüzsgést és az aktív életmódot kedvelők alkotják, akiknek elsődleges szempont a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi- és smart szolgáltatások. A lakások 20-80 százalékos fizetési ütemezéssel és a kedvezményes 5 százalékos adókulccsal vásárolhatók meg.

Mi épül?ingatlanfejlesztésWing Zrt.lakásépítéslakóparkAngyalföld

Hírlevél

Hirdetés