2024.04.16, Kedd
Wellness szállodát kapott Nyíregyháza a Sóstó mellett
Fotók: frissmedia.hu

Wellness szállodát kapott Nyíregyháza a Sóstó mellett

magyarepitok.hu, frissmedia.hu

2019.10.07. 16:39 - Szabó Ákos

A 9 ezer négyzetméteres négy csillag superior szállodát a Zemplénkő építette fel.

Hirdetés

Átadták a nyíregyházi turizmus fellendítésre szánt legújabb beruházást – számol be képriportal egybekötött hírében a frissmedia.hu. A Sóstó Resort Spa & Conference Hotel a Modern Városok Program támogatásával készült el a megyeszékhelyen. Ahogy korábban megírtuk, a helybeli Zemplénkő Kft. által felépített négy csillag, superior besorolású szállodát 122 szobával, 9 ezer négyzetméteres alapterülettel alakították ki.

 

 

Eddig hiányzó láncszem a Sóstó fejlesztésében

A helyi élményfürdő közelében felépült látványos épület a Sóstó környéki szabadidős fejlesztések része. Kovács Ferenc polgármester korábban úgy fogalmazott, a terület turisztikai fejlesztésében eddig a szálloda volt a hiányzó láncszem.

A hotelben 195 férőhelyes, teraszos étterem, fitneszterem, 200 fős konferenciaterem, gyermek élménysziget, kerékpártároló és mélygarázs is helyet kapott.

 

 

A szálloda üzemeltetésére 10 évnyi időtartamra a Hunguest Hotelsírt alá szerződést, az időtartam egy alkalommal további 5 évre meghosszabbítható. A koncessziós díjat évi 120 millió forintban állapították meg, ehhez még 30 százalékos jövedelemarányos pótlék járul, illetve egyéb kötelezettségek is terhelik a céget.

Mi épül?Zemplénkő Kft.Nyíregyházahotelszállodaberuházás

Hírlevél

Hirdetés