2024.03.29, Péntek
Népszerű Balaton-parti település kap hotelfejlesztést
Hotel OTP Balatonszemes (gyerekkel.com)

Népszerű Balaton-parti település kap hotelfejlesztést

magyarepitok.hu

2020.01.26. 07:45 - Almási Krisztina

Az EBH INVEST munkájával a balatonszemesi szállodánál új épületszárnyakat alakítanak ki, a meglévőket pedig korszerűsítik, ezáltal pedig egy modern épületegyüttest hoznak létre.

Hirdetés

Elkezdődtek a Hotel OTP Balatonszemes átalakításához és fejújításhoz szükséges szerkezetépítési munkálatok az EBH INVEST Kft. kivitelezésében. Az OTP Bank Nyrt. beruházásában a Parti sétány 159. alatt található, működő hotelnél olyan fejlesztéseket hajtanak végre, melyek által korszerű körülmények között tudnak majd komplex szolgáltatásokat nyújtani. A január 20-i munkaterület-átvételt követően az EBH jelenleg már a bontási és földmunkákat végzi a hotelnél.

A fejlesztés keretében a hiányzó szolgáltatási elemek biztosítására új épületszárnyakat alakítanak ki, melyek a megmaradó épületrészek korszerűsítésével és a leromlott állagú melléképületek bontásával egy egységes arculatú, modern épületegyüttest alkotnak majd.

Mindezek mellett a hotel környezete is megújul: új burkolt- és zöldfelületeket hoznak létre az új funkciókhoz és megjelenéshez igazítva. Az ingatlanon a közműcsatlakozások alapvetően megmaradnak, de a telken belüli hálózatokat hozzáigazítják az új igényekhez.

Az üdülő egy közel egy hektáros telken, közvetlenül a Balaton partján található. A főépület egy 54 szobás épületrészből (földszint, 3 szint és felépítmény), valamint egy másik, a főbejárat-recepciónak és az étteremnek is helyt adó földszintes épületrészből áll. A szállodaszárnyhoz nyaktaggal csatlakozik egy könnyűszerkezetes uszodaszárny és az őt kiszolgáló légtechnika gépház. A területen belül még több kisebb földszintes kiszolgáló, illetve tároló melléképület található.

Mi épül?EBH INVESTBalatonszemesBalatonszállodafelújításszálloda

Hírlevél

Hirdetés