2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Magyarországon egyedülálló üzemet adott át a Hell Miskolctól északra
Fotók: Hell Energy Magyarország Kft.

Magyarországon egyedülálló üzemet adott át a Hell Miskolctól északra

magyarepitok.hu

2020.09.10. 14:59 - Szabó Ákos

A magyar energiaitalgyártó 8 milliárd forintból bővíttette szikszói gyártókomplexumát, a munkát a PEKA BAU 2000 végezte el.

Hirdetés

Eddig német bérgyártásban állíttatta elő a magyar tulajdonú Hell Energy Coffee termékeit, mostantól már saját üzemben készül el a cégtől megszokott energiaitalok alumínium dobozában árult kávé. A PEKA BAU 2000 Kft. kivitelezésében csütörtökön átadott gyártócsarnok mérföldkő a cég életében, mivel a három országban is piacvezető Energy Coffee-t elkészültével Magyarországról exportálhatják külföldre.

A cég közleményben tájékoztatott: az új gyár az első Magyarországon, mely ilyen jellegű termékeket gyárt. A Hell kávéja 100 százalékban magyar tej felhasználásával és magyar munkaerő bevonásával készül el.

 

 

Nem kellett egy év a majdnem 12 ezer négyzetméteres üzem felépítéséhez

Az új, 11.880 m2-es alapterületű, legkorszerűbb technológiával felszerelt üzem építkezése tavaly novemberben kezdődött meg. A beruházás felerészben állami támogatásból valósult meg, összesen 8 milliárd forint értékben.

Szikszón mostantól a legszigorúbb higiéniás szabályok betartása mellett készülhet óránként 50.000 doboz prémium jegeskávé.

Az üzem elindításával 50 új munkahelyet teremtettek az egyik leghátrányosabb helyzetű hazai régióban.

 

 

A HELL ENERGY Magyarország Kft. az egyik ledinamikusabban fejlődő magyar vállalat. A cég első termékcsaládja, a 2004-ben bevezetett és azóta piacvezetővé vált HELL energiaital mára már 5 kontinens több mint 50 országában van jelen. A portfólió 2013-ban a XIXO jegesteákkal, majd a XIXO szénsavas italokkal bővült, végül pedig ezt követte az Energy Coffee termékcsalád 2019 nyarán.

Mi épül?SzikszóüzemépítésüzemfejlesztésélelmiszeriparPEKA-BAU 2000 Kft.

Hírlevél

Hirdetés