2024.04.20, Szombat
Hatalmas zöldfelülettel, GOBUDA Mall néven születik újjá az észak-budai bevásárlóközpont
Látványtervek: WING Zrt.

Hatalmas zöldfelülettel, GOBUDA Mall néven születik újjá az észak-budai bevásárlóközpont

magyarepitok.hu, WING Zrt.

2021.11.17. 12:12 - Kolinek Nóra

A komplexum földszintjén található INTERSPAR hipermarket is egyedülállóan modern külsőt és megújult eladóteret kap.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról, hogy megújul az óbudai Eurocenter Bevásárlóközpont. A létesítmény egy szinte teljesen új épülettel és új névvel, GOBUDA Mall néven várja majd vásárlóit 2022 tavaszától – olvasható a WING Zrt. szerdai közleményében. A kivitelezési munka április végén indult el a Bernecker Kft.-vel.

A WING beruházásának köszönhetően Észak-Buda egy modern, emberközpontú komplexummal gazdagodik majd, amely

a környék népszerű közösségi helyévé válhat, illetve otthont adhat számos érdekes programnak, így időszakos rendezvényeknek vagy gasztro fesztiváloknak is.

A teljes körű belső átépítés és megújulás az emberközpontúságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva zajlik, és célja, hogy az épület maximálisan kiszolgálja a huszonegyedik század igényeit és élményszintű vásárlási lehetőséget biztosítson.

 

Látványtervek: WING Zrt.  A képre kattintva galéria nyílik!

 

Az épület tetején hatalmas zöldfelületet alakítanak ki

Az építészeti korszerűsítésen túl a bevásárlóközpont szolgáltatás- és üzletpalettája is jelentősen kibővül: magas minőségű gasztronómiai üzletek, vendéglátóhelyek, illetve nemzetközi multi és mono brandek, valamint felújított mozi és tetőkert is várja a jövőbeli látogatókat.

A rugalmas térkialakításnak és közösségi tereknek köszönhetően számos közösségi program is lehetőséget kínál majd a szabadidő minőségi eltöltésére.

Főszerepbe kerülnek a találkozási pontokként is funkcionáló teraszos éttermek, kávézók, pékség és cukrászda, valamint a food court-on megjelenő nemzetközi konyhákat képviselő fast food éttermek.

A komplexum földszintjén található INTERSPAR hipermarket is egyedülállóan modern külsőt és megújult eladóteret kap. A ház tetején egy 2.000 négyzetméteres, játszótérnek is helyet biztosító zöld parkot is kialakítanak.

 

Kiemelt szerephez jutnak a fenntartható megoldások

„Magyarország egyik vezető ingatlanvállalataként kiemelt célunk, hogy a bevásárlóközpont-fejlesztések terén is egy olyan modern és igényes komplexumot hozzunk létre, amely hozzájárul a környék gazdaságának élénkítéséhez, megfelel a jelen kor elvárásainak és reflektál az új trendekre. Ezért a GOBUDA Mall koncepciójának központjában az ember és a környezet állnak.”

– mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A GOBUDA Mall teljes egészében az Access4you akadálymentesítési keretrendszer elvárásainak megfelelően készül. A belső terek és mellékhelyiségek teljes egészében akadálymentesítettek lesznek, valamint a parkolói szinteket is korszerűsítik a mozgáskorlátozottak, fogyatékkal élők, valamint babakocsival érkezők számára.

A járványügyi helyzetnek megfelelően az épület fertőtlenítését szolgáló megoldások és érintésmentes funkciók szolgálják majd az egészség védelmét. Mindemellett pedig a környezettudatos és fenntartható megoldások is szerepet kapnak, a parkosított zöld tető mellett, kerékpár tárolók, elektromos autótöltő állomások, továbbá a mélygarázsban autómegosztó parkolóhelyek és csomagautomata-szolgáltatás is elérhetők lesznek az idelátogatók számára.

Galéria

Mi épül?BudapestÓbudabevásárlóközpontWing Zrt.Bernecker Kft.építőipari cégek

Hírlevél

Hirdetés