2024.03.29, Péntek
Modern belsővel és új funkciókkal tér vissza az észak-budai bevásárlóközpont
Látványterv: WING

Modern belsővel és új funkciókkal tér vissza az észak-budai bevásárlóközpont

WING

2021.05.06. 07:49 - Kalácska-Nagy Nóra

A megújult, 46.000 négyzetméter alapterületű bevásárlóközpont a jövőben Észak-Buda első számú élményközpontjává, valamint népszerű találkozóhelyévé válhat.

Hirdetés

Megújul a III. kerületi Bécsi út – Vörösvári út metszéspontjában található EuroCenter – áll a WING közleményében. A felújítás idejére a bevásárlóközpont bezárt, hogy modern megjelenéssel, a 21. századi vásárlók igényeire szabva nyisson újra 2022 tavaszán. A kivitelezési munka április végén indult el a Bernecker Kft.-vel.

A bevásárlóközpont 2000-ben nyitotta meg kapuit a közönség előtt, és 2018-tól tartozik a WING tulajdonába. A több mint húszéves ház megújulását a folyamatosan fejlődő észak-budai környezet, a kerület és az elővárosok lakosságának növekvő vásárlóereje és ennek megfelelően változó igényei is indokolják.

Az átépítést követően egy olyan modern, a környéken hiánypótló komplexum jön létre, amely a bevásárlást és a minőségi időtöltést ötvözi.

 

Kerékpár tárolók és elektromos autótöltők is épülnek

Az előkészületek részeként az EuroCenter üzletei április elején bezártak, kivéve a május folyamán bezáró hipermarketet és autómosót. A rugalmas térkialakításnak, közösségi tereknek, valamint a szórakoztató és a gasztronómiai szolgáltatások széles palettájának köszönhetően a megújult, 46.000 négyzetméter alapterületű bevásárlóközpont a jövőben Észak-Buda első számú élményközpontjává, valamint népszerű találkozóhelyévé válhat.

A környezettudatosság jegyében pedig megtalálhatóak lesznek többek között kerékpár tárolók vagy elektromos autótöltő állomások, illetve közösségi közlekedési megoldásokat is igénybe vehetnek majd az idelátogatók.

A tulajdonos-fejlesztő WING-nek ez a negyedik bevásárlóközpont-fejlesztési projektje az egri Agria Park, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont, valamint a MOM Park részleges felújítása és újrapozícionálása után.

Mi épül?Wing Zrt.bevásárlóközpontBudapestBernecker Kft.

Hírlevél

Hirdetés