2024.04.19, Péntek
140 vízparti lakást kap Újbuda: elrajtoltak a BudaPart legújabb épületének munkái
Látványtervek: Property Market

140 vízparti lakást kap Újbuda: elrajtoltak a BudaPart legújabb épületének munkái

magyarepitok.hu

2022.01.11. 12:43 - Szabó Ákos

A Market kivitelezésében épülő nagyszabású beruházás részeként 18 emeletes társasházat adnak majd át az Óbúda Építész Stúdió tervei alapján.

Hirdetés

Rendszeresen írunk Budapest legújabb városnegyedének fejlesztéséről, a BudaPart építkezéséről: a Property Market Kft. beruházásában és a Market Építő Zrt. fővállalkozásában immár a hetedik lakóház kivitelezését indítják el – derül ki a Property Market sajtóközleményéből. A BudaPart Otthonok L elnevezésű lakóépület a nagyszabású városfejlesztési projekt negyedik ütemében valósul meg a Lágymányosi-öbölben.

 

 

Már több mint ezer lakás elkészült

A BudaPart arculata egyre markánsabban rajzolódik ki Újbudán, a Duna partján.

Eddig már öt lakóépület átadásra, ezekben pedig több, mint ezer lakás eladásra került,

a mostani, BudaPart Otthonok ’L’ elnevezésű házzal pedig a beruházás egy közvetlen vízparti épületének kivitelezése kezdődött el.

 

 

A 18 emeletes, 140 lakásos lakóház egyedi építési, környezetbarát megoldásai az Óbuda Építész Stúdiónak az Óbuda Group generáltervezőirodájának köszönhetők. Az épület formavilágát a nagy méretű mozgalmas teraszokkal övezett, csavarodó toronyrész teszi különlegessé. A lakóépület parkolószintjeket és földszinti kereskedelmi területeket is kap.

A hetedik lakóházunk kivitelezésének elindítása, és a több, mint ezer lakás értékesítése a bizonyíték arra, hogy a zöld környezet, az átgondolt, magas építészeti értékek, a kikapcsolódás és a városi életmód igenis tudnak kéz a kézben járni, és erre jelentős igény van a piacon”  – mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója.

Hozátette: nem állnak meg az ingatlanok fejlesztésével, hosszú távra tervezve, értékteremtő szemlélettel dolgoznak.

 

Mi épül?Market Építő Zrt.Óbuda GroupÓbuda Építész Stúdió Kft.Property Market Kft.BudaPartÚjbudaBudapestúj építésű lakások

Hírlevél

Hirdetés