2024.03.29, Péntek
Ezzel az ingatlanfejlesztéssel válik teljessé a Lechner Ödön fasor Duna-parti épületsora

Ezzel az ingatlanfejlesztéssel válik teljessé a Lechner Ödön fasor Duna-parti épületsora

magyarepitok.hu

2022.06.15. 18:30 - Füzi Nikolett

Az Infinity Budapest lakókomplexum a dunaparti épületek sorához csatlakozva, Budapest IX. kerületi, üzleti- és kulturális városközpontjában valósul meg a Grabarics kivitelezésében.

Hirdetés

Nagyszabású ingatlanfejlesztés vette kezdetét Budapest IX. kerületének egyik legdinamikusabban fejlődő városrészében: a Rákóczi-híd és a Petőfi-híd között húzódó Lechner Ödön fasoron egy 1500 m2 alapterületű telekingatlanon, közel 14.000 m2-es, egyedi lakásokat kínáló, multifunkciós lakókomplexum valósul meg, amely az Infinity Budapest nevet kapta.

A képre kattintva galéria nyílik!


A projekt beruházója és kivitelezője a Grabarics Építő Kft. A fejlesztéssel az épület a Lechner Ödön fasor egyetlen még „foghíjas” területén csatlakozik majd a duna-parti épületek sorához, egyedülálló Dunára és városra néző panorámával.

A vegyes rendeltetésű lakóházban többek között már a tervezés során is törekedtek a társasági színterek sokszínűségére:

a lakások mellett szálláshelyeket, Spa, wellness-és fitness részleget, továbbá éttermet és kávézót is kialakítanak, a legfelső 12. emeleten pedig egy Skybár és egy tetőtéri medence is helyet kap.

Az alkalmazott korszerű technológiák, az anyaghasználat, a funkciók, a belső terek kialakítása összhangban vannak egymással. A tervezés igényes belsőépítészeti szakági tervezéssel is kiegészült, mely hozzájárul a maradandó értékteremtéshez.

Az ingatlanfejlesztés aktuális állásával kapcsolatban a kivitelező szakemberei tájékoztatták lapunkat. A munkálatok 2021. augusztusában kezdődtek meg, a meglévő pinceszintek változó építési programhoz tartozó átalakításaival. Hozzátették, a rendelkezésre álló szűk felvonulási terület folyamatos megpróbáltatásokat jelent az épület kivitelezésének szervezése során, de ettől függetlenül az ütemterveknek megfelelően halad az építkezés.

 

 

Jelenleg a szerkezetépítés zajlik, mely közel 50%-os készültségben van, hamarosan pedig már az építőmesteri és szakipari munkák is bekapcsolódnak a kivitelezés menetébe.

A projekt különlegességét az egységekből elérhető, egyedülálló dunai panoráma, az igényes és változatos homlokzatburkolatok, valamint a legfelső szinten kialakítandó skybar is adja.

A beruházás tervezetten 2024. második negyedévétől lesz költözhető.

Galéria

Mi épül?Grabarics Kft.BudapestlakóépületInfinity Budapest

Hírlevél

Hirdetés