2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Újabb ütemmel bővül a fővárosi agglomerációban kiépült üzleti park
Fotó: Wing Zrt.

Újabb ütemmel bővül a fővárosi agglomerációban kiépült üzleti park

2023.01.24. 18:33 - Hegedűs Gergely

Már az előregyártott szerkezetek építése zajlik a Weinberg kivitelezésében, az átadás pedig a 2023 nyarán várható.

Hirdetés

Folytatódik az East Gate PRO Business Park fejlesztése a Pest megyei Fóton, az M3-as és az M0-s autópálya találkozásánál. A Weinberg ’93 Építő Kft. kivitelezésében már javában zajlanak az A2 csarnok munkálatai. Ahogy arról lapunk részletesen is beszámolt, az első ütem eredményeként tavaly őszre elkészült a közel 12.000 négyzetméteres A1 és a 8.000 négyzetméteres B1 épület, szintén a Weinberg munkájának köszönhetően.


Tavaly nyáron kezdődött az alapozás

A WING legújabb ipari fejlesztéseként az East Gate PRO Business Park a korábba megépült East Gate Business Park folytatásaként valósul meg Budapest északi vonzáskörzetében. Területén magas technológiai minőségű épületekben gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas csarnokterületek bérelhetők.

A most szóban forgó második ütemben a 9100 négyeztméteres A2 csarnok föld- és alapozási munkái 2022 nyarán kezdődtek. Jelenleg az előregyártott szerkezetek építése zajlik, az átadás pedig a 2023 nyarán várható.


Közel 100 százalékos bérbeadottság a közel 300.000 négyzetméteren

Az East Gate Pro legújabb ütemének kivitelezése a tervek szerint halad, vele egyidejűleg pedig a park bejáratánál helyet kapó helyközi buszmegálló kialakítása is elkezdődött. Az A1 és B1 csarnokok példáját követve, a fejlesztés alatt álló A2 is a BREEAM Very Good minősítéssel összhangban épül.

A közleményből kiderül, az East Gate PRO csarnokainak 75%-át pedig már az átadást megelőzően bérbeadták. Ugyanakkor a WING közel 300.000 négyzetméteres teljes ipari portfóliója közel 100 százalékos bérbeadottság mellett működik. A társaság olyan nagyvállalatok számára biztosít egyedi igényekre szabott és korszerű csarnokterületeket mint a Philip Morris, Phoenix Pharma, Wizz Air vagy a fulfillment szolgáltatást nyújtó Webshippy.

Mi épül?Weinberg '93 Építő Kft.FótWing Zrt.csarnoképítésraktárlogisztika

Hírlevél

Hirdetés