2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Már be is költöznek a lakók a debreceni Egyetem Towerbe
Czinege Melinda/haon.hu

Már be is költöznek a lakók a debreceni Egyetem Towerbe

2023.10.31. 16:32 - Szabó Ákos

A beruházásban 65 kiemelkedő minőségű lakást kapott a város.

Hirdetés

Kívül-belül látványosan fest a hullámos külsővel felépített Egyetem Tower Debrecenben. A Balázs és Vecsey építésziroda tervei alapján kialakított 65 lakásos luxusépület alapjait a HBM Soletanche Bachy Kft. tette le, háromszintes mélygarázs is készült, a felszín felett pedig a földszinten többek között étterem, nyolc emeleten lakások, illetve a kilencedik emeleten a tetőtér és egy a wellness-részleg kapott helyet a penthouse mellett.

 

Czinege Melinda/haon.hu

 

Látványos belső terek várják a lakókat

A nevének megfelelően az Egyetem sugárúton található épületről részletesen legutóbb még a projekt kezdetén számoltunk be, amikor a mélyépítés zajlott. Most a hónap elején az immár használatbavételi engedéllyel rendelkező épületet a haon.hu járta be, hogy bemutassa épületet, elsősorban a belső terekre koncentrálva (a lap cikkében részletes fotógalérián tekinthetik meg az Egyetem Towert).

 

Czinege Melinda/haon.hu

Az alapozástól a szerkezetépítésen át a fitout munkálatokig és a belsőépítészetig a luxusmegoldások alkalmazásával elkészült lakásaiba már a bejárás idején is költöztek be a tulajdonosok.

Mi épül?HBM Kft.DebrecenlakásépítésBalázs és Vecsey Építésziroda

Hírlevél

Hirdetés