2024.05.20, Hétfő
Távol-keleti elektronikai gyártó választotta új üzemközpontja helyszínének Győrt
Fotó: VGP

Távol-keleti elektronikai gyártó választotta új üzemközpontja helyszínének Győrt

magyarepitok.hu

2024.05.09. 14:02 - Szabó Ákos

Az ASMPT-nek otthont adó épület közvetlen az Audi gyár mellett, Győr ipari övezetében helyezkedik el.

Hirdetés

Elkészült a VGP Park Győr Bétában az ASMPT új csarnoka, ahol a félvezető és elektronikai termékeket gyártó nemzetközi cég összeszerelési és logisztikai tevékenységet folytat majd. A logisztikai és könnyűipari ingatlanok szolgáltatásával foglalkozó VGP több mint 11200 m2 területű raktárterületet és 2220 m2 irodaterületet adott át a szingapúri központú cég részére. Az épület közvetlen az Audi gyár mellett, Győr ipari övezetében helyezkedik el – derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

 

A VGP Park Béta Győr a Bécset Budapesttel összekötő M1-es autópálya mentén található, a 112 km-nél lévő kijárat közelében, az Audi gyár szomszédságában. A park a városi tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, jelenleg 70 000 m2 bérbeadott ingatlannal működik, illetve további 35 000 m2 terület vár még fejlesztésre.

 

Megfelelnek a zöld elvárásoknak is

Az ASMPT jól szigetelt, hőszivattyús fűtésrendszerrel ellátott épületei Very Good BREEAM minősítésre várnak a BREEAM International New Construction rendszer szerint. Nagy területű iroda blokkokat, a gyártáshoz pedig speciális szobákat adtak át, az épületek világítását pedig az ASMPT tevékenységeihez alkalmazkodva alakították ki.

 

Mi épül?GyőrVGPipari parklogisztikai központlogisztikaüzemépítésBREEAMzöld megoldások

Hírlevél

Hirdetés