2024.09.28, Szombat
Ebben a Duna-parti városban nyitva tábla került a skandináv bútoráruház bejáratára
Fotók: jysk.hu

Ebben a Duna-parti városban nyitva tábla került a skandináv bútoráruház bejáratára

magyarepitok.hu

2024.06.19. 12:30 - Sándor Csilla

Felújította a 950 négyzetméteres mohácsi áruházát a Jysk. További két, - jászberényi és fóti - üzletét is modernizálva adja át a vásárlóknak.

Hirdetés

Folyamatosan újítja fel magyarországi áruházait a JYSK. Az új üzletek nyitásával párhuzamosan modernizálja a meglévőket a skandináv hátterű kiskereskedelmi lánc.

 

 

Minden egységét modernizálja a Jysk

Júniusban megújulva nyit újra a mohácsi, illetve a fóti és a jászberényi üzlet is. A több mint 950 négyzetméteres mohácsi áruház immár a JYSK legmodernebb, 3.0-ás koncepciójának megfelelve várja a vásárlókat. Az idei év végéig a világszerte működő több mint 3400 egysége átesik a 3.0-ás koncepció mentén megvalósuló átépítésen.

 

Huszonöt százalékos energiamegtakarítást érnek el áruházanként az átépítéssel

Magyarországon június 19-én Mohácson, Fóton és Jászberényben nyílik meg újra a következő átalakított áruház. A cég 3.0-ás projektjében az áruházak a sorok közötti egyszerűbb tájékozódást segítő világítási rendszert kaptak.
Külön kereshetik fel a matracstúdiót a vásárlók az üzleten belül. Ezenkívül nagyobb teret biztosítottak a dekorációs termékcsoportoknak.


Az épületek modernizálása az energiahatékonyság jegyében valósult meg. A LED fényforrásokat szakaszosan kapcsolhatóra cserélték, a szociális helyiségekben mozgásérzékelő aktiválja a lámpákat. A fejlesztéssel az energiafogyasztás 25 százalékkal csökkenthető.

Mi épül?áruházkorszerűsítéslakberendezési áruházJYSKMohácsFótJászberényenergiahatékonyság

Hírlevél

Hirdetés