2024.07.27, Szombat

Hirdetés

Hatalmas munka indul - a Semmelweis Egyetem szinte minden épületében felújítanak
Illusztráció - A Semmelweis Egyetem Rektori Kabinetjének helyet adó épület az Üllői úton (semmelweis.hu)

Hatalmas munka indul - a Semmelweis Egyetem szinte minden épületében felújítanak

magyarepitok.hu

2024.06.04. 08:00 - Móré Levente

Két év áll nyertes Épkar Zrt., Prím Építő Építőipari Kft., valamint Jánosik és Társai Kft. rendelkezésére, hogy a Semmelweis Egyetem több, mint 400 ezer négyzetméteres ingatlanállományának karbantartását elvégezze.

Hirdetés

Karbantartási, felújítási, bővítési, korszerűsítési és helyreállítási építési tevékenység elvégzésére keresték a partnereket a Semmelweis Egyetem közbeszerzési kiírásában. A nyertes cégek – az Épkar Zrt., a Prím Építő Építőipari Kft., valamint a Jánosik és Társai Kft. – szakágankénti bontásban, valamennyi szakágra kiterjedően vállalták a munka elvégzése mellett a szakhatósági állásfoglalások, jóváhagyások beszerzését és az ezekhez kapcsolódó műszaki dokumentációk elkészítését is.

A mintegy 2,5 milliárd forintos keretmegállapodás feladatainak elvégzésére 24 hónap áll a kivitelezők rendelkezésére.

 

Szinte bármilyen építőipari tevékenység felmerülhet

Ennek során az Egyetem vagyonkezelésében lévő ingatlanok vonatkozásában (összesen 403.415 m2 bruttó szintterületen a hozzájuk tartozó telkekkel, építményekkel), folyamatos rendeltetésszerű működésű egészségügyi intézmények épületében vagy területén, a betegellátás akadályozása nélkül szükséges a munkálatokat végezni.

A vállalkozók feladata különösen az építészeti, épületgépészet, épületvillamossági felújítások, korszerűsítések elvégzése, a hatósági felülvizsgálatok, ellenőrzések, mérések során feltárt hibákhoz kapcsolódó építési-szerelési feladatok ellátása.

Mi épül?Épkar Zrt.Prím Építő Kft.Jánosik és Társai Kft.Semmelweis EgyetemSemmelweis KlinikákBudapestépületfelújításegészségügyi fejlesztésegészségügy

Hírlevél

Hirdetés