2024.06.19, Szerda
Új üzemcsarnokkal bővít a nyíregyházi nyílászárógyártó

Új üzemcsarnokkal bővít a nyíregyházi nyílászárógyártó

2016.04.29. 16:07 - Hegedűs Gergely

A Realtherm Kft. egy 727 milliós fejlesztéssel új üzemcsarnokot épít, és ablakgyártó berendezéseket vásárol.

Hirdetés

Az 1993-ban alapított építőipari gyártó az MTI-nek eljuttatott közleményében számolt be a beruházásról. A magyar vállalat a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) kiírásán 363,7 millió forint uniós támogatást nyert el a projekthez.

A fejlesztés keretében a meglévő svájci, valamint a potenciális nyugat-európai ablakrendszerek megmunkálására képes technológiát és gépeket vásárolnak, ezzel bővítve a gyártókapacitást. A gépek az újonnan épített csarnokban kapnak helyet.

A Realtherm Kft. a honlapja szerint közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. A szigorodó energiatakarékossági előírások és a növekvő biztonsági igények miatt a cég a legmodernebb alapanyagokra és a precizitásról ismert német technológiára alapozik, emellett a legjobb hang- és hőszigetelő értékkel bíró üvegeket építi be.

A világhálón elérhető legfrissebb cégadatok szerint a nyíregyházi vállalat utolsó éves árbevétele 1,096 milliárd forint volt. A társaságnál jelenleg hetvenen dolgoznak.    

(mti, magyarepitok.hu)

(fotók: realtherm.eu)

Galéria

Iparági híreképítőipari cégeképítőipari gyártókRealtherm Kft.

Hírlevél

Hirdetés