2024.07.15, Hétfő
Hat sülysápi utcát újít fel év végéig a HE-DO
sulysap.hu

Hat sülysápi utcát újít fel év végéig a HE-DO

kozbeszerzes.hu

2017.11.20. 11:12 - Antal Zsófia

A közel 190 millió forintos projektben eddig burkolatlan szakaszokon is elvégzi az útépítést az abasári cég.

Hirdetés

Folytatódik Sülysáp 2014-ben meghirdetett útfelújítási programja: az önkormányzat októberben a HE-DO Kft.-vel szerződött hat, eddig részben burkolatlan utcában elvégzendő útjavítás kivitelezésére, összesen 189,6 millió forint értékben.

A két részre bontott projekt első felében nettó 119,3 millió forintból megtörténik az Erkel Ferenc utca és a Szent István tér átépítése, valamint a Révai utca felújítása. A Szent István téren parkoló is készül. A projekt második, 70,3 millió forintból kivitelezendő részében a Gárdonyi Géza, a Táncsics Mihály és a Nyárfa utcák építése valósul meg.

Az év végére befejeződő felújítások hazai támogatásokból valósulnak meg: a kormány 75 millió forintos célzott támogatása mellett Sülysápnak a sok uniós pályázatból kizárt Pest megye kompenzációs keretéből sikerült további 124,9 millió forintot elnyernie. A HE-DO-n kívül négy további ajánlattevő volt a projekt mindkét részére: a Penta Általános Építőipari Kft., a Master Ride Kft., a Tanka-PIDÓ Kft. és az Andezit Kft.

HE-DOÚtépítésútfelújításSülysáp

Hírlevél

Hirdetés