2024.07.27, Szombat

Hirdetés

Újabb körforgalom segíti a fővárosi agglomerációs település közlekedését
Fotó: Illusztráció

Újabb körforgalom segíti a fővárosi agglomerációs település közlekedését

magyarepitok.hu, TED

2022.05.23. 11:29 - Kolinek Nóra

Az Érd és Tárnok határán lévő közúton a Strabag csoporthoz tartozó STR Mély- és Magasépítő Kft. alakít ki háromágú körforgalmat.

Hirdetés

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az uniós közbeszerzési közlönyben közzétette az érdi Zámori út (8104-es jelű út) és a Fehérvári út keresztezésében körforgalom kialakításáról szóló eljárás eredményét.

A nettó közel 788 millió forint értékű munkát a Strabag csoporthoz tartozó STR Mély- és Magasépítő Kft. végezheti el.

A kiírás része továbbá a 2x1 sávos Zámori út felújítása a Fehérvári út és a Vadlúd utca között. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a település határában a Colas Út Zrt. munkájával szintén új körforgalmat alakítanak ki a Zámori és a Vadlúd utca keresztezésében.

Térkép: Google Maps

Az Érd és Tárnok határán lévő Zámori út rekonstrukciója során a Zámori út − Vadlúd utca csomópont határától a Zámori út − Fehérvári út csomópontjában kialakítandó körforgalom határáig tartó szakaszt újítják fel. A szakasz folytatásaként háromágú, egysávos aszfaltburkolatú körforgalmat építenek ki.

A feladat során az útépítés és forgalomtechnikai kialakítások mellett elvégzik az út víztelenítését is: résfolyókákat és vízelvezető árkokat alakítanak ki, kiváltják a víz- és szennyvízvezetékeket.

A munka során elvégzik a szükséges közműkiváltásokat, módosítják a közvilágítási hálózatot, valamint rendezik a zöldfelületeket.

 

ÚtépítésNemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF)STR Mély- és Magasépítő Kft.StrabagColaskörforgalomÉrd

Hírlevél

Hirdetés