2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Nagyvállalattá nőtt a LATEREX – VIDEÓ
A Jedlik Ányos Gimnázium Csepelen

Nagyvállalattá nőtt a LATEREX – VIDEÓ

magyarepitok.hu

2024.01.22. 12:27 - Bíró Beáta

Imagefilmmel erősíti marketingjét hazánk meghatározó generálkivitelező cége, amely jelentős beruházásokban vett részt az elmúlt években.

Hirdetés

Nagyszabású növekedést ért el az elmúlt években a LATEREX Építő Zrt. A magasépítés széles portfóliójával kivitelező cég a kkv kategóriából a nagyvállalati kategóriába lépett át. A vállalatcsoport számos egyházi és műemléképület, oktatási, iroda/kereskedelmi/ipari, valamint szállás jellegű, illetve sport- és szabadidős, valamint kulturális funkciójú létesítmény és egészségügyi intézmény kivitelezését, felújítását valósította, illetve valósítja meg.

Néhány ezek közül:

  • Legnagyobb futó kivitelezésük a mintaprojektnek is nevezett Dunakeszi Diáknegyed, amelyen a WEST HUNGÁRIA BAU Kft.-vel közös konzorciumban dolgoznak.
  • A számos műemlék épület rekonstrukciója során szerzett tapasztalatait kamatoztathatja a cég a veszprémi várnegyed felújításában, melyben konzorciumi vezető partnerként vesz részt.
  • A LATEREX-nek köszönhetően a budapesti Jedlik Ányos Gimnázium tanulói szeptembertől modern, elegáns külsejű, közösségi életet támogató belső terű épületbe járhatnak.
  • Emellett új, multifunkcionális hallgatói centrumot alakítottak ki a Budapesti Gazdasági Egyetemen.
  • Méltán lehet büszke a cég az exkluzív, harmonikus belsőépítészeti megoldásokkal kialakított keszthelyi Sirius Hotelre.

 

 

A cégcsoport fő erőssége a magas szintű mérnöki tudás, megbízásaikat felkészült, precíz szakmai stábbal valósítják meg. A cégcsoport több szakcéggel rendelkezik, melyek segítségével gyors és összehangolt munkára van lehetőség. A tudatos kontrolling tevékenység segítségével a teljes cégcsoport működését tervezik, mérik és ellenőrzik. Ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó cégük, az UNI-FM pedig elsősorban az átadott épületek napi operatív működtetését végzi. Foglalkoztatásuk a megbízó részéről az egyik legracionálisabb döntés, hiszen cégcsoporton belül elérhető a beépített műszaki berendezések ismerete, s így közös az érdek az intézmény állagmegóvásában.

A cég mindig is nagy hangsúlyt fektetett a marketing és PR tevékenységre is, a jelenlegi építőipari helyzetben pedig kiemelten fontossá vált, hogy a mérföldkövet átlépve összegezzék elért eredményeiket, céljaikat. A LATEREX új videófilmjében a menedzsment és az egyes területek képviselőinek prezentálásával ad átfogó képet a cégcsoport erősségeiről, működéséről.

YoutubeLATEREX Építő Zrt.Dunakeszi DiáknegyedDunakesziJedlik Ányos Gimnázium (JÁG)műemlékfelújításműemlékVeszprémBudapesti Gazdasági Egyetem SIRIUS HOTEL

Hírlevél

Hirdetés