2024.07.08, Hétfő
Nyugodt otthon a pezsgő nagyvárosban – Körbejártuk a zalaegerszegi városközpont közelében épülő lakásokat (VIDEÓ)

Nyugodt otthon a pezsgő nagyvárosban – Körbejártuk a zalaegerszegi városközpont közelében épülő lakásokat (VIDEÓ)

magyarepitok.hu

2024.07.05. 08:02 - Sándor Csilla

Kiváló lokációval rendelkező, harminc új otthon létesül Zalaegerszegen. A ZÁÉV 2025 januárjában fejezi be a Kerámia lakópark bővítésének III. ütemét.

Hirdetés

A ZÁÉV Építőipari Zrt. a  projekt keretében változatos méretű lakásokat épít, így a fiatalok, a családok és az idősek generáció is megtalálhatja az élethelyzetéhez legmegfelelőbb méretű otthont. Az A+ energiabesorolással rendelkező lakások CSOK igénylésével is megvásárolhatóak. Az értékesítést már elkezdte a Favorit Lakópark Kft..

 

 

Tetőterasz és kert nyújt felüdülést

A két, lifttel felszerelt lépcsőházzal rendelkező társasház alagsorában teremgarázs kapott helyet, felette magasföldszintet és további három emeletet építettek fel. A két égtájolású lakások mindegyikéhez tágas terasz tartozik.
Az új épülettömbök közötti garázsszint fölött, tetőterasz és tetőkert szolgálja majd a lakóparkban élők felüdülését. A parkolási lehetőséget az alagsorban kiépített teremgarázs, valamint felszíni beállók biztosítják.

Csendes otthon a városközpont közelében

A Kerámia lakópark remek lokációval rendelkezik, a közelében számos bolt, kulturális intézmény található, de sétatávolságon belül intézhetőek a hivatalos ügyek és elérhető a helyiek körében népszerű közösségi tér, a Vizslapark is.
A belváros közelsége ellenére az otthonok csendjét és nyugalmát a lakások közötti falak hanggátló kerámia falazó elemei, valamint a padló aljzatokra beépített akusztikus elválasztó réteg biztosítják.

YoutubeZalaegerszegZÁÉV Építőipari Zrt.Kerámia LakóparkCSOKA+ energiabesorolás

Hírlevél

Hirdetés