2024.04.16, Kedd
Kiderült, ki építi fel a KEF logisztikai központját

Kiderült, ki építi fel a KEF logisztikai központját

magyarepitok.hu

2016.11.15. 09:23 - Hegedűs Gergely

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság logisztikai központját a Magyar Építő, a Westbau, az Épkar és a Fertődi Építő kivitelezi egy 8 éve bezárt pesti kórház területén.

Hirdetés

Az EU-s közbeszerzésekről beszámoló TED honlapján megjelent a KEF Irányító és Logisztikai Központ terveire és kivitelezésére kiírt közbeszerzés eredménye. A nyertes ajánlattevők az Épkar Zrt., a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt., a West Hungária Bau Kft. és a Magyar Építő Zrt. lettek.

A hirdetményben megjelölt feladatok: a meglévő rendelőépület felújítása és átalakítása, valamint egy új irodaépület és raktárépület megvalósítása. A beszerzés végleges nettó értéke 3,899 milliárd forint.


Napkollektor és tetőkert is lesz az új iroda tetején

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a minisztériumok és háttérintézményeik ellátását, valamint a központosított közbeszerzéseket intéző KEF a 8 évvel ezelőtt bezárt Szabolcs utcai kórházban építteti új központját. A KEF jelenleg saját vagyonkezelésű központi irodaingatlannal és raktárbázissal nem rendelkezik, emiatt szolgáltatásait szétaprózva, öt telephelyről kell gyorsan és költséghatékonyan biztosítania.

A főváros XIII. kerületében fekvő területen az 1908-ban épült volt nőgyógyászati tömböt alakítják át. A beruházásban az új irodaépület tetején tetőkert és száz négyzetméternyi napkollektor jön létre.

Iparági hírekközintézmények

Hírlevél

Hirdetés