2024.03.29, Péntek
Kecskeméten találkoznak a mérnök szakma nemzetközi és hazai nagyágyúi
illusztráció

Kecskeméten találkoznak a mérnök szakma nemzetközi és hazai nagyágyúi

magyarepitok.hu

2018.02.08. 13:36 - Hegedűs Gergely

A március 8-án kezdődő IDEA 2018 Konferencia megkapta az országos mérnök továbbképzési rangot.

Hirdetés

Az építőipari mérnök szakma hiánypótló rendezvényeként idén először szervezik meg az IDEA 2018 Konferenciát. A március 8-án kezdődő kecskeméti találkozó a szervezők közleménye szerint példaértékű összefogása a magyar mérnöktársadalomnak. A kétnapos konferencia jelentőségét az adja,

hogy a nemzetközi és a magyar mérnök szakma igazi nagyágyúi elsőként tartanak konferenciát és ezzel együtt országos továbbképzést Magyarországon.

A rendezvénnyel kapcsolatos friss hír, hogy a kecskeméti konferencia országos mérnök továbbképzési rangot kapott a Magyar Mérnök Kamara (MMK) és az IDEA szakmai bizottsága együttműködésével. A rendezvény a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara társszervezésében létrejövő, az MMK által elfogadott, kötelező mérnökszakmai továbbképzés státuszt viseli mostantól.
 

Mit érdemes tudni a konferenciáról?

A kamarai rendezvénynaptárba is bekerült kétnapos eseményre ezen a felületen lehet regisztrálni, a konferencia beharangozója és programja itt érhető el.

Az IDEA 2018 Konferencia fővédnöke Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét város polgármestere, a rendezvényt Nagy Gyula a Magyar Mérnök Kamara elnöke nyitja meg. A konferencia jelentőségéről, születésének körülményeiről és kitűzött céljairól hamarosan Kocsis András Balázs szakmai szervezővel, az MMK tartószerkezeti tagozatának továbbképzési referensével közlünk egy bővebb interjút.

A március 8-én és 9-én sorra kerülő kecskeméti IDEA 2018 Konferencia médiatámogatója a magyarepitok.hu. Az esemény kiemelt támogatója a KÉSZ Építő Zrt.

KÉSZ CsoportIparági hírekkonferenciaszakemberképzésépítészetMagyar Mérnöki KamaraIDEA 2018 Konferencia

Hírlevél

Hirdetés