2024.04.16, Kedd
Óriási csarnokot épít Nyíregyházán a Nyír-Wetland

Óriási csarnokot épít Nyíregyházán a Nyír-Wetland

szabolcsihir.hu

2016.09.06. 11:20 - Hegedűs Gergely

A közel 8 milliárdos beruházásban 52 ezer négyzetméteres raktár jön létre a helyi ipari parkban, naponta 40 kamionnyi árut fogad.

Hirdetés

Logisztikai raktárt építtet nettó 7,8 milliárd forintból, állami támogatással a Révész-Nyírlog Logisztikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Nyíregyházán. A beruházás alapkövét kedden tették le a nyírségi nagyváros ipari parkjában.

A szabolcshir.hu azt írja, a cég egyedi kormánydöntés alapján elnyert állami támogatással végzi a beruházást. A több mint 52 ezer négyzetméter alapterületű raktár naponta negyven kamion áruforgalmát biztosítja majd. A 2017 májusára elkészülő fejlesztés a tervek szerint 50-80 embernek ad munkát.

A Révész Cégcsoport Magyarország egyik legmeghatározóbb fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatója. Raktárrendszereinek fejlesztésével létrehozta Kelet-Magyarország legnagyobb egybefüggő raktárbázisát, mellyel multinacionális partnereinek nyújt logisztikai szolgáltatásokat.

A beruházást a Nyír-Wetland Szolgáltató Kft. kivitelezi, mely leginkább mély- és közműépítésben, vízügyi építési feladatokban, illetve kerékpárutak kivitelezésében érdekelt. A 2009-ben alapított nyíregyházi társaság legutóbbi éves árbevétele 1,7 milliárd forint volt a világhálón elérhető adatok szerint.

(fotó: szabolcsihir.hu)

Mi épül?építőipari cégekNyíregyházaipari ingatlanokcsarnoképítésNYÍR-WETLAND Generál Zrt.

Hírlevél

Hirdetés