2024.03.29, Péntek
Új gyermekorvosi rendelő készül a Hegyvidéken
maps.google.com

Új gyermekorvosi rendelő készül a Hegyvidéken

ted.europa.eu

2017.01.24. 15:00 - Antal Zsófia

Budapest XII. kerületében számos kisebb egészségügyi-, sport- és oktatási beruházás kezdődik rövidesen.

Hirdetés

A Hegyvidéki Önkormányzat a budapesti Archibona Kft-t bízta meg a kerületben esedékes, összesen 136 millió forint értékű építési és felújítási munkák elvégzésével, melyet a cég alvállalkozók bevonásával hajt végre.

A Csörsz u. 14-ben található sportközpontban belsőépítészeti munka kezdődik: az épület -1-es szintjén, a volt squash termek helyén új helyiségek építőmesteri kialakítását, elektromos és gépészeti szerelését végzik el összesen 192 m²-en.

A Böszörményi út 20-22. szám alatti épületben új gyermekorvosi rendelő kerül kialakításra. Az Archibona Kft. feladata a beton és vasbeton, az építészeti, az épületvillamossági és az épületgépészeti munkák elvégzése. Megújul a Kiss János altábornagy utcai Nevelési Tanácsadó is: az épületben új irodák kerülnek kialakításra, valamint az óvodai udvaron új vizesblokk készül.

A Budai Sport Hotel épületkompklexumáról készült szakértői vélemény alapján szükségessé vált az életveszélyesnek minősített melléképületek bontása. Az Archibona a bontott anyagok elszállítását is elvégzi, de a főépület rendezvénytermének bontására egy másik közbeszerzésben választanak majd kivitelezőt.

A cég feladatai közé tartozik még végül a MOM Kulturális Központ kávézóteraszának burkolása is, a bontási, aljzatkészítési, hidegburkolási és szigetelési munkákat is beleértve.

Mi épül?építőipari cégeksportberuházásokegészségügyi fejlesztés

Hírlevél

Hirdetés