2024.03.29, Péntek
Megújul és terjeszkedik az ügyészség és a bíróság Gödöllőn
maps.google.com

Megújul és terjeszkedik az ügyészség és a bíróság Gödöllőn

kozbeszerzes.hu, magyarepitok.hu

2017.07.03. 15:10 - Antal Zsófia

A közel 700 millió forintos építkezés során több mint ezer négyzetméterrel nő az igazságszolgáltatás fontos épülete.

Hirdetés

A Gödöllői Járási Bíróság és Járási Ügyészség közös, Dózsa György úton található épülete teljes felújításon esik át és jelentősen kibővül. Az építési munkák kivitelezésére az Országos Bírósági Hivatal által kiírt közbeszerzésen a gödöllői Denco Kft. és a budapesti PRO-XXI Generálépítő Kft. közösen tettek nyertes ajánlatot.

Az 1910-ben épült, háromszintes (pince, földszint, I. emelet), magastetős épület helyi védettséget élvez. Az Eklektik' Art Kft. által, Kétnyári Éva vezető építész tervező irányításával készített tervek alapján a nyertes cégek a meglévő 1591,8 m2-es részt teljesen felújítják, valamint 1150 m2-rel bővítik. Alvállalkozók bevonásával történik meg a Magyar Köztársaság épületen elhelyezendő címerének elkészítése, az acél ajtók, a kisteherfelvonók és az üvegtető gyártási-szerelési munkái, valamint a tanúbeszólító és hangrögzítő rendszer szerelése.

A munka költsége nettó 683,3 millió forint; a Közbeszerzési Értesítő szerint ebben a biztonságtechnikai és belsőépítészeti munkák nincsenek benne, azok nem képezik a nyertes cégek feladatát.

Mi épül?építőipari cégeképületfelújításközintézményekGödöllő

Hírlevél

Hirdetés