2024.07.15, Hétfő
Minősített szakember képzést indít a Mapei
Fotók: Mapei Kft.

Minősített szakember képzést indít a Mapei

Mapei Kft.

2021.03.14. 10:09 - Kalácska-Nagy Nóra

A képzésben részt vevő szakembereknek elméleti és gyakorlati képzésen kell részt venniük, majd vizsgán számot adni felkészültségükről.

Hirdetés

A kóklerek elleni védekezést segíti a Mapei Kft. új, minősített szakember képzése. A szakemberhiány, az otthonteremtési és lakásfelújítási támogatások hatására felívelő kereslet miatt megszaporodott a kóklerek száma. A probléma súlyát jelzi, hogy a kóklerek kiszűrése szerepel az ÉVOSZ 2023-ig tartó stratégiájában.

„Tudnál ajánlani egy megbízható, jó szakembert? Szinte mindenki feltette már ezt a kérdést az ismerőseinek. És még így is gyakran lutri, hogy milyen szakembert fogunk ki. Szeretnénk láthatóvá tenni a megbízhatóságot. Nincs más választásunk. Minden eszközzel segítenünk kell az építtetőket és a szakembereket a csalókkal szemben”

 – mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Ennek érdekében indít minősített szakember képzést a Mapei Kft. A képzésben részt vevő szakembereknek elméleti és gyakorlati képzésen kell részt venniük, majd vizsgán számot adni felkészültségükről. A képzéseken több évtizedes gyakorlattal és különleges tudással rendelkező, ismert szakamberek adják át tudásukat.

A vizsgát eredményesen teljesítő szakemberek két évig jogosultak a „Mapei által minősített szakember” cím és védjegy használatára, például névjegykártyán, ajánlatokon, weboldalon vagy a közösségi médiában.

Két év elteltével frissítő képzésekkel a minősítés meghosszabbítható. A képzésre gyakorló szakemberek jelentkezhetnek. A jelentkezés feltétele, hogy a belépéskor a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjának kell lenni. A jelentkezés határideje 2021. április 15. Az első képzésen 40 fő vehet részt.

Jelentkezni az alábbi weboldalon lehet.

AktuálisMapei Kft.ÉVOSZszakemberképzésMagyar Építőipari Szakember Közösség

Hírlevél

Hirdetés