2024.06.19, Szerda
Hamarosan kiderül, ki építi a kaposvári versenyuszodát

Hamarosan kiderül, ki építi a kaposvári versenyuszodát

2016.06.29. 11:23 - Hegedűs Gergely

A 7500 négyzetméteres, három szintes uszoda 800 nézőt tud majd befogadni, a négymilliárdos beruházásban nemzetközi versenyekre is alkalmas létesítmény születik.

Hirdetés

Kiírták a közbeszerzést a kaposvári versenyuszoda megépítésére. A közbeszerzés kiterjed az előkészítő dokumentumok beszerzésére, az adott helyrajzi számon lévő épület elbontására, és egy 7500 négyzetméteres, három szintes uszoda felépítésére. A kivitelező feladata a környezetrendezés, valamint a beléptető, vagyonvédelmi rendszer és a parkoló kialakítása is. Az ajánlattételi határidő augusztus 5.

Az ötven méteres, tízsávos, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas uszoda a Modern városok program keretében épül meg. Az összesen 120 milliárd forintos megállapodás tavaly októberi aláírásakor a sajtóhírek a versenyuszodát négymilliárd forintos beruházásként jelölték meg.

Az uszoda lelátója 800 nézőt lesz képes befogadni, a létesítmény az úszók mellett, az első osztályban szereplő vízilabdacsapat és utánpótláscsapatok edzéseihez és versenyzéséhez is otthont ad.

(magyarepitok.hu, kozbeszerzes.hu)

(fotó: mti - illusztráció)

Mi épül?Modern városok programsportberuházásokKaposvár

Hírlevél

Hirdetés