2024.03.29, Péntek
Helyi cég nyerte el a mezőkövesdi Zsóry-fürdő felújítását
pandora-apartman.hu

Helyi cég nyerte el a mezőkövesdi Zsóry-fürdő felújítását

kozbeszerzes.hu

2016.07.21. 11:38 - Hegedűs Gergely

A Szilvási Építő Kft. fejezi be a gyógyfürdő beruházását, melyben a strand több épülete, bejárata és szabadtéri területei is megújulnak.

Hirdetés

A Közbeszerzési Hatóság honlapján megjelent tájékoztatás szerint a mezőkövesdi Szilvási Építő Kft. kivitelezi a Zsóry-fürdő komplex fejlesztését, valamint gyógyászati és új élményelemekkel történő bővítését.

A mintegy 680 millió forintos beruházásban korszerűsítik a strandhoz tartozó fedett fürdőt, átépítik a C épületet, új bejáratot létesítenek, emellett a külső tereken pályák, játszóterek, szökőkutak épülnek, és parkosítást végeznek.

A tájékoztatóban az szerepel, hogy az eredeti szerződés szerinti munkálatok csak részben készültek el, jelen eljárás az eredeti kivitelező által el nem végzett és hibásan kivitelezett munkák kivitelezésére irányul. A napi.hu egy korábbi cikke szerint a projekt eredeti kivitelezője a Reenergy Holding Zrt. volt, ám vele az ajánlatkérő Mezőkövesdi VG Zrt. a munkákra megkötött szerződést február 8-án felmondta.

A honlapja szerint a mezőkövesdi központú Szilvási Kft. a mély- és magasépítésben egyaránt érdekelt. A cég a Szilvási-csoport tagja, melynek utolsó éves árbevétele a világhálón elérhető adatok szerint 2,2 milliárd forint volt.

Iparági híreképítőipari cégekfürdőfejlesztésMezőkövesdSzilvási Építő Kft.

Hírlevél

Hirdetés