2024.04.19, Péntek
Budán épít sportkomplexumot a Market

Budán épít sportkomplexumot a Market

market.hu

2016.08.09. 09:54 - Hegedűs Gergely

Többfunkciós csarnok, műfüves futballpálya és fedhető kosárlabdapálya készül a Brit Nemzetközi Iskola beruházásában.

Hirdetés

A Brit Nemzetközi Iskola a Market Építő Zrt. kivitelezésével épít sportkomplexumot a fővárosi Kiscelli közben. A III. kerületi beruházásban egy korszerű többfunkciós sportépületet és sportpályát kap az iskola – olvasható a Market honlapján.

Az új épületben

  • három különböző méretű, sportolásra, gimnasztikára, erősítésre alkalmas tornaszoba,
  • valamint a hozzájuk kapcsolódó öltöző, tisztálkodó és egyéb kiszolgáló helyiségek kapnak helyet (csapatöltözők, bírói öltözők, igazgatási irodák és raktárak).

A kiviteli terveket a Market új tervező csapata, a Lean Tech Mérnökiroda Kft. készít.

A közel 1500 m2-es új épület mind tömegében, mind geometriájában a szomszédos (szintén új) iskolaépülethez illeszkedik, a terepviszonyoknak megfelelő szintmagasságokhoz igazodva. Az épület megközelítését biztosító járdák, tereplépcsők és kiszolgáló utak kialakítása mellett, kerítés és sorompós beléptető rendszer, valamint parkolók is készülnek.

A többcélú tornaszobák mellett egy MLSZ előírásoknak megfelelő műfüves félpályás futballpálya is kialakításra kerül. a projektben egy nyitott kosárlabdapálya is épül, ehhez lehajtható lelátók csatlakoznak, amik szükség esetén ideiglenes fedést kaphatnak.

 

Market Építő Zrt.Iparági híreképítőipari cégeksportberuházások

Hírlevél

Hirdetés